Ψαράς προσπαθούσε να γλιτώσει από μέλισσες, αλλά τελικά πνίγηκε και τον έφαγαν πιράνχας

Newsroom
Ψαράς προσπαθούσε να γλιτώσει από μέλισσες, αλλά τελικά πνίγηκε και τον έφαγαν πιράνχας
Παραμορφωμένο βρέθηκε το σώμα ενός άντρα σε λίμνη της Βραζιλίας έπειτα από επίθεση πιράνχας.

Είναι από τις ιστορίες που δυσκολεύεσαι να τις πιστέψεις. Ωστόσο, το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία με έναν άντρα να βρίσκει τραγικό θάνατο. Ο 30χρονος μαζί με δύο φίλους του είχαν πάει για ψάρεμα, όταν δέχθηκαν επίθεση από ένα σμήνος μελισσών.

Πάνω στον πανικό και στην προσπάθεια να ξεφύγουν από τις μέλισσες, πήδηξαν μέσα στη λίμνη. Οι δύο φίλοι κατάφεραν να κολυμπήσουν μακριά από τις μέλισσες, ωστόσο ο τρίτος δεν βρέθηκε.

Κλήθηκαν οι αρχές προκειμένου να εντοπιστεί ο άντρας. Μάλιστα, κάποιος αξιωματικός της πυροσβεστικής ήταν έτοιμος να βουτήξει μέσα στην λίμνη, όμως τον σταμάτησαν λέγοντάς του ότι είναι γεμάτη με πιράνχας.

Πιράνχας

Τελικά το πτώμα του άτυχου άντρα βρέθηκε τέσσερα μέτρα μακριά από την ακτογραμμή. Ήταν σε άθλια κατάσταση καθώς είχε πολλές πληγές από τα πιράνχας. Δεν ήταν βέβαιο αρχικά αν ο θάνατός του είχε επέλθει από πνιγμό ή από την επίθεση των πιράνχας.

Τελικά από τη θέση που βρέθηκε το σώμα του άντρα διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από πνιγμό. Μετά τη νεκροψία, η σορός του παραδόθηκε στην οικογένεια για να γίνει η κηδεία.

Η λεκάνη του ποταμού Αμαζονίου της Νότιας Αμερικής φιλοξενεί περίπου 30 είδη πιράνχας, τα οποία είναι εξαιρετικά επικίνδυνα καθώς έχουν πολύ αιχμηρά δόντια. Οι επιθέσεις σε ανθρώπους είναι εξαιρετικά σπάνιες σύμφωνα με το BBC, ωστόσο δεν είναι απίθανό να συμβεί όταν οι άνθρωποι μπαίνουν σε άγνωστα νερά.