Κάπως έτσι θα είναι το πρώτο smartwatch της Meta (Facebook) για την εποχή του metaverse

Παύλος Παπαπαύλου
Κάπως έτσι θα είναι το πρώτο smartwatch της Meta (Facebook) για την εποχή του metaverse
Η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα και στα «έξυπνα» ρολόγια.

Το Facebook (Meta) ετοιμάζει εδώ και καιρό το πρώτο του smartwatch και πλέον ήρθε η ώρα να έχουμε και μια πρώτη εικόνα του πως θα είναι. Μετά και τις χθεσινές ανακοινώσεις για την μετονομασία της εταιρείας σε Meta και μια πρώτη αποκάλυψη για την επόμενη μέρα της, ήρθε η ώρα να δούμε και το πως περίπου αναμένεται να είναι το «έξυπνο» ρολόι που ετοιμάζει η ομάδα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η νεότερη εφαρμογή της Facebook (Meta) για τη διαχείριση των νέων «έξυπνων» γυαλιών που κυκλοφορούν σε συνεργασία με τη Ray-Ban (και επιτρέπουν στην καταγραφή και δημοσίευση videos) περιλαμβάνει και μια εικόνα του πρώτου smartwatch που έρχεται. Το πιο ενδιαφέρον από όσα παρουσιάζονται είναι πως στο κάτω μέρος του φέρει μια κάμερα και ένα μικρό notch σαν αυτό που βλέπουμε στα σύγχρονα smartphones.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το hardware, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ή την ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι φήμες αναφέρουν ότι θα έχει αποσπώμενα λουράκια και ένα πλήκτρο στο επάνω μέρος του κυρίως σώματος. Η κάμερα που θα περιλαμβάνει θα υποστηρίζει τις λειτουργίες video-κλήσεων και εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.