Με «Γλυκά Νερά» με νέο μάρτυρα και θρίλερ με Έλληνα αξιωματικό επιστρέφει η Αγγελική Νικολούλη

Newsroom
Με «Γλυκά Νερά» με νέο μάρτυρα και θρίλερ με Έλληνα αξιωματικό επιστρέφει η Αγγελική Νικολούλη
Η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ» κάνει πρεμιέρα το βράδυ (23:20) της Παρασκευής (22/10) με συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στις οθόνες μας για 27η χρονιά και ρίχνει «φως» σε σκοτεινές υποθέσεις, από φέτος όμως στο Mega. Το «Φως στο Τούνελ» και η έμπειρη ομάδα του, που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, έχει βρει περισσότερα από 1.700 άτομα σε 889 εκπομπές και έχει συμβάλλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών.

Η Αγγελική Νικολούλη κάνει πρεμιέρα το βράδυ (23:20) της Παρασκευής (22/10) με συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Στην πρώτη της εκπομπή, στη νέα της τηλεοπτική στέγη, θα προβεί σε αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να σκοτώνει την Καρολάιν και τον σκύλο της, με την Αγγελική Νικολούλη μάλιστα να εντοπίζει και να μιλά με σημαντικό μάρτυρα.

Το «Φως στο Τούνελ» θα ασχοληθεί από κει και πέρα με ένα άγνωστο θρίλερ. Πρόκειται για την εξαφάνιση ενός νεαρού καπετάνιου, με την εκπομπή μάλιστα να ταξιδεύει και εκτός Ελλάδας στο πλαίσιο της έρευνας.

Ποιος και γιατί ήθελε να βλάψει τον νεαρό Έλληνα αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού;

Μιλούν στην εκπομπή πρόσωπα «κλειδιά» ενώ ο τόπος του εγκλήματος δείχνει ένα καλοστημένο σκηνικό. Η μητέρα που έγινε ντετέκτιβ για να βρει το «κλειδί» αυτού του γρίφου και τα εμπόδια.