Αεροσυνοδός αποκαλύπτει την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο (vid)

Newsroom
Αεροσυνοδός αποκαλύπτει την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο (vid)
Η αεροσυνοδός και TikToker Σάντρα Τζίνι Κβον λοιπόν αποκάλυψε την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο.

Η θέση στο αεροπλάνο για πολλούς είναι σημαντική, καθώς παίζει τον ρόλο της για ένα ευχάριστο ταξίδι. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν πως η καλύτερη είναι αυτή που έχει χώρο για τα πόδια, συνήθως είναι στην έξοδο κινδύνου, περίπου στο κέντρο του αεροπλάνου. Μόνο που δεν υπάρχει χώρος για την χειραποσκευή σου εκεί.

Η αεροσυνοδός και TikToker Σάντρα Τζίνι Κβον λοιπόν αποκάλυψε την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο. Φυσικά απέκλεισε τις μεσαίες θέσεις, που μεταξύ μας είναι οι χειρότερες, καθώς στριμώχνεσαι ανάμεσα σε δύο άλλους. Έβγαλε εκτός και τις πίσω θέσεις, για τις οποίες πολλοί πιστεύουν πως έχουν τη δυνατότητα της ανάκλισης, αλλά φευ...

Ούτε οι θέσεις στο παράθυρο είναι ιδεατές, κατά τη Σάντρα Τζίνι Κβον, καθώς για να σηκωθείς πρέπει να ρωτήσεις τους διπλανούς σου και φυσικά να σηκωθούν και αυτοί.

Η αεροσυνοδός επισημαίνει πως οι μπροστινές θέσεις γεμίζουν πρώτες για τη σωστή κατανομή βάρους του αεροσκάφους ενώ κρούει τον κώδωνα ότι υπάρχει κίνδυνος να κάτσεις κοντά στις τουαλέτες «που βρωμάνε απαίσια» όπως λέει η αεροσυνοδός.

Οπότε… Οι καλύτερες θέσεις για να κάτσει κανείς στο αεροπλάνο είναι αυτές στον διάδρομο, στις μπροστά σειρές του πίσω τμήματος του αεροπλάνου. Περίπου 5 σειρές καθισμάτων από τις τουαλέτες.

Επίσης η Σάντρα Τζίνι Κβον τονίζει ότι στις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους η επιλογή καθίσματος έχει έξτρα χρέωση, οπότε «αναρωτηθείτε αν όντως αξίζει τα παραπάνω λεφτά».

@jeenie.weenie

😈 ##cabincrewlife

♬ Original sound - Sandra Jeenie Kwon