Πυγμάχος μαχαίρωσε αρκούδα μέχρι θανάτου γιατί σκότωσε τον φίλο του

Newsroom
Πυγμάχος μαχαίρωσε αρκούδα μέχρι θανάτου γιατί σκότωσε τον φίλο του
Ο 23χρονος πυροβόλησε 4 φορές την αρκούδα, αλλά του έριξε το όπλο και στη συνέχεια την σκότωσε με μαχαίρι.

Με μια καφέ αρκούδα πάλεψε ο μποξέρ Ίλια Μεντβέντεφ, μαχαιρώνοντάς την μάλιστα μέχρι θανάτου, γιατί αυτή σκότωσε τον φίλο του. Ο 23χρονος αφότου είδε τον φίλο του Βιάτσεσλαβ “Σλάβα” Ντούντνικ (48 ετών), κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους για ψάρεμα στον ποταμό Irtysh στη Ρωσία, επιτέθηκε στην αρκούδα με συνέπεια να την σκοτώσει.

Ένας άλλος ψαράς, ο 41χρονος Ντένις Τσεμποτάρ, από το μικρό του σκάφος στις όχθες του ποταμού, άκουσε τις κραυγές αλλά και πυροβολισμούς.

Ο πυγμάχος αρχικά προσπάθησε να πυροβολήσει την αρκούδα, ωστόσο αυτή του έριξε το όπλα με τα χέρια και έτσι αποφάσισε να την σκοτώσει με το μαχαίρι.

«Είχε χρόνο να πυροβολήσει δύο φορές, στη συνέχεια προφανώς υποχώρησε (η αρκούδα), όπλισε ξανά και έριξε δύο ακόμη βολές» είπε ο Τσεμποτάρ: «Το πέμπτο φυσίγγι δεν μπήκε εντελώς στο θάλαμο. Δεν είχε χρόνο να το βάλει...».

Ο Τσεμποτάρ πήρε στο σκάφος του τον 23χρονο πυγμάχο, οποίος όπως είπε, «με τα βίας ήταν ζωντανός» και τον πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ο 23χρονος βρίσκεται στην εντατική έχοντας τραυματισμούς στο κεφάλι και το σώμα του.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.