Γιώργος Παπανδρέου: Ένας γνήσιος λάτρης των σπορ! (vid)

Newsroom
Γιώργος Παπανδρέου: Ένας γνήσιος λάτρης των σπορ! (vid)
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αντισυμβατικός πολιτικός, με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό. Όχι να παρακολουθεί, αλλά να κάνει ο ίδιος.

Δεν είναι ο συνηθισμένος πολιτικός, πιο πολύ αντισυμβατικός θα λέγαμε, καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργός στο αθλητικό κομμάτι. Ο Γιώργος Παπανδρέου, που ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στον αθλητισμό. Όχι να... παρακολουθεί, αλλά να είναι ο ίδιος ενεργός.

Δεν πήγε στα λαοφιλή και πιο διαδεδομένα, όπως είναι το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, αλλά κατέφυγε στα σπορ, που είναι πιο δραστήρια και φυσικά ατομικά.

2

Ο «ΓΑΠ», είναι λάτρης του ποδηλάτου, όπως πολλές φορές τον έχει πιάσει η κάμερα, ενώ αρκετές φορές έτρεχε, είτε στην παραλία, είτε σε κλασικό Μαραθώνιο.

2

2

Ο Γιώργος Παπανδρέου μάλιστα κάνει όποτε έχει την ευκαιρία και κανό, αλλά και κολύμπι.

2

Όντας ιδιαίτερα ενεργός στο αθλητικό κομμάτι, δεν έχουν λείψει και τα ατυχήματα, όπως τον Απρίλιο του 2008, που έπεσε από το ποδήλατό του και μπλέχτηκε το χέρι του στην αλυσίδα ή τον Απρίλιο του 2018, κάνοντας στην Σκιάθο. Βρέθηκε στα βράχια κάποια στιγμή με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να βρεθεί στο νερό.

2

2

Όπως έχει πει βέβαια και ο ίδιος «μην σας νοιάζει καθόλου, είμαι πολύ συνηθισμένος από ηλεκτρικές καρέκλες. Έχω καθίσει σε πολλές»!

Ετοιμάζεται και πάλι να κάτσει σε ακόμη μία…