Μήνυμα «εμετός» στην Τζαφέρη για τον ξυλοδαρμό της: «Σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;»

Newsroom
Μήνυμα «εμετός» στην Τζαφέρη για τον ξυλοδαρμό της: «Σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;»
Ένα χυδαίο μήνυμα από έναν - όπως φαίνεται- οπαδό της Χρυσής Αυγής, που χάρηκε αυτό που έπαθε έλαβε η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη, για τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Όλη η κοινωνία «πάγωσε», στεναχωρήθηκε και οργίστηκε με τις φωτογραφίες που ανέβασε η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη, από τον άγριο ξυλοδαρμό της, ή μάλλον… όχι όλη η κοινωνία. Δυστυχώς, υπάρχουν και απάνθρωποι που το χάρηκαν. Ίδιοι με αυτόν που της έκανε αυτό το πράγμα.

Η Στεφανία Τζαφέρη δέχτηκε ένα κύμα συμπαράστασης και χιλιάδες μηνύματα ενθάρρυνσης και στήριξης. δέχτηκε όμως και έναν «εμετό». Ένα χυδαίο μήνυμα από έναν - όπως φαίνεται- οπαδό της Χρυσής Αυγής, που χάρηκε αυτό που έπαθε.

Η Στεφανία Τζαφέρη το δημοσιοποίησε σχολιάζοντας ψύχραιμα η αλήθεια είναι «ό,τι να ναι ο κόσμος».
«Ήσουν εναντίον της Χ.Α.; Εσύ που δεν είσαι τίποτα στην ουσία. Τώρα που έφαγες τη βούρτσα από τον αντιφα φλώρο σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;».

1

Η κρητικιά food blogger όπως είπε έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσε κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και αργότερα τη μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις.