Ναταλία Δραγούμη: «Kάποιος χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές μου από σίριαλ κι έβγαλε πολλά λεφτά» (vid)

Newsroom
Ναταλία Δραγούμη: «Kάποιος χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές μου από σίριαλ κι έβγαλε πολλά λεφτά» (vid)
Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη για κάποιον που έβγαλε πολλά λέφτά με γυμνές σκηνές της σε μονταρισμένο βίντεο.

Η Ναταλία Δραγούμη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος», αποκάλυψε πως απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη για κάποιον που κέρδισε χρήματα αναπαράγοντας σκηνές της σε μονταρισμένο βίντεο μέσα σε πορνογραφικές σελίδες.

«Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, δεν μπορείς να το μετανιώσεις μετά και δεν μπορείς να ξέρεις σε ποιανού το σπίτι θα πάει. Κάτι πολύ σημαντικό, που δεν το είχα τότε υπόψιν μου, είναι το Internet. Δεν το ήξερα. Αν ήξερα ότι μπορεί να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν, χωρίς να πας να δεις την ταινία ή το σίριαλ, εκεί μπορεί να το είχα ξανασκεφτεί» δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη.

«Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου 50 ηθοποιοί, όπου ένας άνθρωπος μας πήρε γυμνές σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, γιατί πλήρωνες τότε στο διαδίκτυο.. Υπάρχει μία ειδική κάρτα κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Το έβαζε και πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνογραφικό υλικό, που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε...» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.