Ο Ozzy Osbourne ισχυρίζεται ότι δεν κόλλησε κορονοϊό επειδή τον προστάτευσε ο διάβολος (vid)

Newsroom
Ο Ozzy Osbourne ισχυρίζεται ότι δεν κόλλησε κορονοϊό επειδή τον προστάτευσε ο διάβολος (vid)
Ο Ozzy Osbourne μέχρι στιγμής δεν έχει κολλήσει κορονοϊό και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον προστάτευσε ο διάβολος.

Αν πρέπει να ευχαριστήσει κάποιον ο Ozzy Osbourne για το γεγονός ότι δεν κόλλησε κορονοϊό όλους αυτούς τους μήνες της πανδημίας, δεν είναι άλλος από τον διάβολο! Ο εμβληματικός τραγουδιστής των Black Sabbath γνωστός για τον εκκεντρικό χαρακτήρα του, ισχυρίζεται ότι ο διάβολος τον προστάτευσε.

Η σύζυγός του Sharon και η μία από τις κόρες του κόλλησαν κορονοϊό, όμως εκείνος κατάφερε να τον αποφύγει. «Η γυναίκα μου και η κόρη μου προσβλήθηκαν από τον ιό, εμένα όμως δεν με ακούμπησε. Το να είσαι λάτρης του διαβόλου τελικά έχει τα καλά του», είπε ο 72χρονος τραγουδιστής μιλώντας στο Metal Hammer, προφανώς αστειευόμενος.

Παρά το γεγονός ότι απέκτησε το παρατσούκλι «Πρίγκιπας του Σκότους», ο Ozzy έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι σατανιστής. Μάλιστα, το 2014 είχε παραδεχθεί ότι είναι Χριστιανός που έχει βαφτιστεί.

Πάντως, παρόλο που δεν κόλλησε κορονοϊό, η υγεία του την περίοδο της πανδημίας δεν ήταν και τόσο καλή, καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Ταλαιπωρήθηκε με τον λαιμό του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και φυσικοθεραπεία, υπέστη λοίμωξη από σταφυλόκοκκο, διαγνώστηκε με τη νόσο Πάρκινσον, πέρασε γρίπη που εξελίχθηκε σε πνευμονία και το 2019 είχε τραυματισμό με ποδήλατο.