Έκανε πτώση bungee jumping, αλλά το σχοινί δεν άντεξε και βρήκε τραγικό τέλος (vid)

Newsroom
Έκανε πτώση bungee jumping, αλλά το σχοινί δεν άντεξε και βρήκε τραγικό τέλος (vid)
Ένα λάθος κόστισε τη ζωή σε μια γυναίκα από το Καζακστάν.

Τραγικό τέλος βρήκε μια 33χρονη γυναίκα στο Καζακστάν, στην προσπάθειά της να κάνει ένα άλμα από μεγάλο ύψος. Στο βίντεο που κόβει την ανάσα, η γυναίκα πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο τη θαρραλέα απόφασή της να κάνει bungee jumping.

Η 33χρονη ανεβαίνει ήρεμα πάνω στην άκρη της στέγης ενός ξενοδοχείου στην Καραγκάντα ​​του Καζακστάν. Αμέσως μετά ένας άνδρας την δένει με τον κατάλληλο εξοπλισμό, ωστόσο φαίνεται ότι η μητέρα τριών παιδιών βιάστηκε να πηδήξει πριν εκείνος ασφαλίσει καλά το σκοινί που θα την κρατούσε.

Η πτώση της από τα 25 μέτρα της προκαλεί πολλαπλά σοβαρά κατάγματα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. «Ο ασθενής χειρουργήθηκε», δήλωσε ένας τοπικός εκπρόσωπος της υγείας. «Παρά τις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας, ο ασθενής πέθανε».

Όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες, ο υπεύθυνος ασφαλείας του εξοπλισμού έπρεπε να έχει δέσει καλύτερα τα σχοινιά που θα κράταγαν την 33χρονη πάνω της και στο απέναντι δέντρο το οποίο θα κρατούσε στην το βάρος της.

Ένας ιμάντας στον οποίο συνδέθηκε το σχοινί της και έπρεπε να συγκρατήσει την πτώση της αφήνοντας την «αιωρείται» πάνω από το έδαφος, φαίνεται ότι δεν την κράτησε ή δεν ήταν ακόμη επαρκώς ασφαλισμένος.

Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό για «αμέλεια» από πλευρά διοργανωτών.