Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το #ΣΥΡΙΖΑ_xeftiles του ΑΠΕ

Newsroom
Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το #ΣΥΡΙΖΑ_xeftiles του ΑΠΕ
Ένα λάθος στην ανάρτηση του ΑΠΕ προκάλεσε την έκρηξη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει την παραίτηση του προέδρου του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Μία ανάρτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει καυστική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου του.

Και αυτό γιατί στην ανάρτηση που έγινε για την είδηση πως κλιμάκιο του κόμματος μεταβαίνει στην Εύβοια, μπήκε το hastag #ΣΥΡΙΖΑ_xeftiles.

ΑΠΕ_ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε "γαλάζιο τσιφλίκι " με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα.