Γυμναστηριακοί παραλίγο να πλακωθούν στο ξύλο επειδή ο ένας δεν φορούσε μπλούζα (vid)

Newsroom
Γυμναστηριακοί παραλίγο να πλακωθούν στο ξύλο επειδή ο ένας δεν φορούσε μπλούζα (vid)
Την ώρα που ο ένας κατέγραφε μία άσκηση που έκανε για την πλάτη παρατήρησε έναν άλλον που τον τράβαγε βίντεο με το κινητό του.

Όσοι πηγαίνουν γυμναστήριο γνωρίζουν για την... μάστιγα των τύπων που πηγαίνουν εκεί και την ώρα που εξασκούνται, βγάζουν την μπλούζα τους, προκειμένου να επιδείξουν τα μπράτσα τους.

Ένα τέτοιο σκηνικό λοιπόν, λίγο έλειψε να πλακωθούν δύο άνδρες στις ΗΠΑ.

Πέτρα του... σκανδάλου ήταν ο Nick Nush, ο οποίος ήταν γυμνός από την μέση και πάνω, έχοντας βάλει το κινητό του να τραβάει την άσκηση που έκανε για την πλάτη.

Παρατήρησε όμως απέναντί του έναν τύπο, ο οποίος είχε βγάλει το τηλέφωνό του και τον τραβούσε βίντεο, με αποτέλεσμα να του ζητήσει τον λόγο.

Τότε ήταν που η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, καθώς το «fuck you» πήγαινε σύννεφο μεταξύ των δύο, μέχρι που αυτός που είχε ενοχληθεί πλησίασε απειλητικά τον νεαρό, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ανέβασε στο TikTok.

Ευτυχώς άπαντες συγκρατήθηκαν και τελικά δεν είχαμε σύρραξη, με το ποστάρισμα του Nush να προκαλεί διάφορα σχόλια.

Από τη μία ήταν αυτοί που έλεγαν οτι δεν γίνεται να βγάζεις την μπλούζα σου για να κάνεις γυμναστική, ενώ από την άλλη εκείνοι που τον δικαιολογούσαν λέγοντας πως απλά ήθελε να τραβήξει σε video στο πως λειτουργεί η πλάτη του στην συγκεκριμένη άσκηση.

@nicknush0

Got cursed out at the gym🤷🏼‍♂️ #fyp #foryou #viral #angryman #gym #gymhumor

♬ original sound - NickNush