Η δίαιτα της Αγγελικής Ηλιάδη με την οποία έχασε 17 κιλά: Αναλυτικά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Newsroom
Η δίαιτα της Αγγελικής Ηλιάδη με την οποία έχασε 17 κιλά: Αναλυτικά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα
Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ».

Η γνωστή τραγουδίστρια ουσιαστικά προέτρεψε όλες τις γυναίκες να μην αγχώνονται για αυτό το θέμα, λέγοντας μεταξύ άλλων...

Αγγελική Ηλιάδη

«Πήρα 17 κιλά και στην πρώτη και στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Τα πιο πολλά κιλά χάνονται με τη γέννα, τα υπόλοιπα, για να είμαι ειλικρινής έφυγαν σχετικά γρήγορα, χωρίς, όμως να αγχωθώ γι’ αυτό το θέμα. Πάντως τα πιο δικαιολογημένα κιλά σε μια γυναίκα, είναι αυτά της εγκυμοσύνης. Άνθρωπο φτιάχνουμε μέσα στο σώμα μας δεν θα αγχωθούμε για μερικά κιλά! Όταν γέννησα και μπορούσα να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τη βοήθεια του αδερφού μου, που είναι γυμναστής αλλά και με σωστή διατροφή, επανήλθα στα κιλά μου».

Μάλιστα, στο περιοδικό φιλοξενήθηκε και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής της, το οποίο είναι το εξής...

  • ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ: 2 φρυγανιές χωρίς ζάχαρη, με μέλι και μαρμελάδα.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 2 μανταρίνια.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Όσπρια με μια φέτα μαύρο ψωμί και 5 ελιές.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 κουταλιά φυστικοβούτυρο.
ΒΡΑΔΙΝΟ: Σαλάτα πολύχρωμη με πρωτεΐνη και τυρί.

  • ΤΡΙΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα άπαχο ή γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά και δημητριακά ολικής αλέσεως.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Φρούτα εποχής.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Μπιφτέκι κοτόπουλου και χόρτα στον ατμό.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 2 πλάκες μαύρη σοκολάτα.
ΒΡΑΔΙΝΟ: Ψάρι και σαλάτα, χόρτα στον ατμό και άγριο ρύζι.

  • ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 χυμός πορτοκάλι, 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης (ολικής άλεσης).
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: smoothie {1 ποτήρι γάλα + 2 φρούτα),
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 μικρά μπιφτέκια, μια μεγάλη σαλάτα βραστών λαχανικών.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 2 φρούτα
ΒΡΑΔΙΝΟ: Αρακάς με λίγο τυρί.

  • ΠΕΜΠΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Κρύος καφές δημητριακά με γάλα και 1 τοστ.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψάρι, σαλάτα/χόρτα στον ατμό και άγριο ρύζι.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 2-3 κομμάτια μαύρης σοκολάτας.
ΒΡΑΔΙΝΟ: Αυγά βραστά και σαλάτα.

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Smoothieμε μπανάνα, αχλάδι και κανέλα.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Λωρίδες καρότου ή αγγουριού, βουτηγμένα σε χούμους.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Πατάτα γεμιστή με λαχανικά.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 10 αμύγδαλα.
ΒΡΑΔΙΝΟ: Μακαρόνια με πέστο μαϊντανού.

  • ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΡΩΙΝΟ: Τοστ γαλοπούλα-τυρί και χυμός.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 κουταλιά φυστικοβούτυρο.
ΜΕΣΗΜΕΡ1ΑΝΟ: Ψάρι 16 γρ. και σαλάτα με 3-4 κομμάτια γλυκοπατάτα φούρνου. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Ωμά αμύγδαλα!
ΒΡΑΔΙΝΟ: Μπιφτέκια σολομού με ρύζι.

  • ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 χυμοί πορτοκάλι, 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης (ολικής άλεσης).
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Smoothie (1 ποτήρι γάλα + 2 φρούτα).
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 μικρά μπιφτέκια, μια μεγάλη σαλάτα βραστών λαχανικών. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 2 φρούτα.
ΒΡΑΔΙΝΟ: 1 γιαούρτι και 5 καρύδια και 1 κ. μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη και 2 παξιμαδάκια μπουκίτσες (ολικής άλεσης).