«Κεραυνοί» από Βαγγέλη Περρή: «Τηλεοπτικός λεκές το Bachelor,  δεν είναι σωστός ο τρόπος που μιλάει ελληνικά η Μαλέσκου» (vid)

Newsroom
«Κεραυνοί» από Βαγγέλη Περρή: «Τηλεοπτικός λεκές το Bachelor,  δεν είναι σωστός ο τρόπος που μιλάει ελληνικά η Μαλέσκου» (vid)
Καυστικός εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Περρής, αναφερόμενος στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες της ψυχαγωγίας, αλλά και για τα ριάλιτι.

«Κατασυμπαθώ τη Δανάη Μπάρκα, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση παρουσιάστριας. Η εκπομπή που κάνει φέτος είναι εναλλακτική, την βλέπω με χαρά. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι που δεν το είχε δείξει. Κάνει μια εκπομπή που της ταιριάζει και αυτό είναι παράσημο», είπε ο Βαγγέλης Περρής και συνέχισε για την Ελένη Μενεγάκη: «Η επιστροφή της βασίλισσας. Θέλει να τα βρει όπως τα άφησε όλα, να τα κάνει όπως τα είχε αφήσει. Τα κάνει μια χαρά, δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με τα ριάλιτι, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Το GNTM είναι μια πολύ καλή παραγωγή. «Κλωτσάνε» κάποια κομμάτια όπως η συγκινησιακή εκμετάλλευση των ανθρώπων. Το Bachelor είναι μια μεγάλη ανοησία, ένας τηλεοπτικός λεκές που όποιος αγγίζει, λερώνεται».

Αναφερόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Να είναι καλά το κορίτσι, της εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν τη θεωρώ την καλύτερη παρουσιάστρια. Την υποδέχθηκε πολύ λάθος ο κόσμος, αποθεώνοντας τον τρόπο που μιλάει ελληνικά, ο οποίος τρόπος που μιλάει ελληνικά δεν είναι ο σωστός».