Καφετζής για την παράταση του Survivor: «Μας έδωσαν bonus και ένα κομμάτι cheesecake» (vid)

Newsroom
Καφετζής για την παράταση του Survivor: «Μας έδωσαν bonus και ένα κομμάτι cheesecake» (vid)
Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για την ρήξη στις σχέσεις του με τον Acun Ilicali, το εξώδικο και την παράταση του Survivor.

Για την εμπειρία του Survivor και τις σχέσεις που έχει πλέον με τον Acun Ilicali, μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Τζέιμς Καφετζής.

Για την είσοδό του στο παιχνίδι, αποκάλυψε πως έγινε χωρίς να το περιμένει, καθώς όπως είπε: «Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα. Ο Αλέξης Παππάς είχε μια πληροφορία ότι ο κόσμος με μισεί και από την παραγωγή του έλεγαν καλά το πας».

Όσο για το εξώδικο που έλαβε από τον Acun, τόνισε: «Είχα υπογράψει με την Acun Medya ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ότι κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Οι σχέσεις μου με την Acun Medya ήρθαν σε ρήξη όταν αποχώρησα».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην παράταση που είχε πάρει το Survivor, λέγοντας: «Μας κάλεσε ο Acun Ilicali στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάει ο καθένας ένα μπόνους και ένα… κομμάτι cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος, και ξαφνικά να μου λένε τρέξε ακόμα δέκα χιλιόμετρα. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω».