Τσολάκη σε Μπακοδήμου για το J2US: «Φτάνει πια με την παπάντζα!» (vid)

Newsroom
Τσολάκη σε Μπακοδήμου για το J2US: «Φτάνει πια με την παπάντζα!» (vid)
Εκνευρίστηκε η Ελένη Τσολάκη με τη Μαρία Μπακοδήμου για τη Σάσα Σταμάτη στο τηλεοπτικό J2US

Η Σάσα Σταμάτη στη διάρκεια της εμφάνισής της στο J2US, κοίταξε προς τον ουρανό και αφιέρωσε το τραγούδι στον πατέρα της που έχει "φύγει". Η Μαρία Μπακοδήμου, σχολιάζοντας το περιστατικό είπε: «Όταν είσαι εκεί (στη σκηνή), θα ταυτιστώ όταν μου το μεταφέρεις με έναν τρόπο που δεν φαίνεται ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα. Δεν λέω ότι το έκανες για να μου εκβιάσεις το συναίσθημα, αλλά με φέρνεις σε άβολη θέση», με τη Σάσα Σταμάτη να απαντά: «Δεν νομίζω».

Ακολούθως, η Ελένη Τσολάκη έδειξε ενοχλημένη από αυτό που άκουσε: «Εκνευρίζομαι με αυτά που λένε στη Σάσα. Η Σάσα είναι πηγαία, έτσι είναι… Γιατί την κράζεις κάθε φορά; Θέλει να αφιερώσει, το νιώθει, το ζει… Όταν σου λέει ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα, δεν είναι κράξιμο αυτό; Τη μία την κράζεις ότι δεν το τραγούδησες σωστά, την άλλη την κράζεις δεν μου αρέσει αυτό… Αλλάξτε την».

Η Ελένη Τσολάκη συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό που είπε η Σάσα εγώ το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Φτάνει πια με την… παπάτζα, να το παίζουμε όλοι κάτι που δεν είμαστε, αυτό είμαστε και αυτό θα δείξουμε».