Συνελήφθη ο Πασχάλης μετά από μήνυση γενετιστή

Newsroom
Συνελήφθη ο Πασχάλης μετά από μήνυση γενετιστή
Ο γνωστός τραγουδιστής, Πασχάλης συνελήφθη από την αστυνομία μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του.

Σε περιπέτειες μπήκε ο Πασχάλης...

Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή T-Life, η Ηρώ Καριοφύλλη, συνελήφθη στο σπίτι του στα νότια προάστια μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο γενετιστής, Κωνσταντίνος Πάγκαλος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αμέσως οι αρχές κίνησαν τις διαδικασίες του αυτόφωρου και βρήκα τον καλλιτέχνη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή είπε: «Ήταν μία παλιά υπόθεση και επρόκειτο για μία παρεξήγηση».

Tο χρονικό της υπόθεσης

Η κόντρα των δύο πλευρών, πάει πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα το 2005. Τότε η Ουρανία Τουτουντζή είχε υποδείξει τον Πασχάλη ως πατέρα του παιδιού της μετά από σχετικό τεστ που είχε γίνει, κάτι που ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε δεχθεί.

Είχε αμφισβητήσει την εξέταση του γενετιστή, Κωνσταντίνου Πάγκαλου όμως το δικαστήριο που ακολούθησε, έβαλε... σφραγίδα οτι είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Η τελευταία φορά που είχε αναφερθεί στο θέμα ήταν το περασμένο Αύγουστο στην εκπομπή Σου Κου Family, όταν και είχε πει πως: «Όλο αυτό είναι ένα δημιούργημα και τερατούργημα, κατά τη γνώμη μου, θα έλεγα των κίτρινων λεγόμενων δημοσιογράφων της εποχής εκείνης. Γιατί εγώ δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος. Εγώ είπα ότι αυτό που έκανα, αυτή η απιστία που έκανα, ήταν ένα στιγμιαίο μου λάθος.

Δεν το κατάλαβε όμως κανένας! Από τη στιγμή που βαπτίζεις όλη την ιστορία ως στιγμιαίο λάθος, δεν το κατάλαβες. Αντίθετα, το χρησιμοποίησε και το χρησιμοποίησε προσβλητικά. Από κει και πέρα σε όποια υποχρέωση μου επέβαλε το δικαστήριο, εγώ είμαι εντάξει σ’ αυτήν. Η οικογένειά μου συνεχίζει να είναι όπως ήταν και αυτό είναι και το χαρακτηριστικό μας και το καμάρι μας. Φυσικά, αυτή η ιστορία άφησε πίκρες, πόνο, αδικία τεράστια προς την οικογένειά μας. Όταν υπάρχει όμως αγάπη όλα ξεπερνιούνται».