Η στιγμή που ο κιθαρίστας των Judas Priest παθαίνει ανεύρυσμα την ώρα του «Painkiller» (vid)

Newsroom
Η στιγμή που ο κιθαρίστας των Judas Priest παθαίνει ανεύρυσμα την ώρα του «Painkiller» (vid)
Παρά το ανεύρυσμα, ο Ρίτσι Φόλκνερ ολοκλήρωσε κανονικά την συναυλία.

Τυχερός πάνω στην ατυχία του βρέθηκε ο Ρίτσι Φόλκνερ κατά την διάρκεια του «Louder Than Life Festival» που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς κλονίστηκε η υγεία του από ένα σοβαρό πρόβλημα.

Την ώρα λοιπόν που οι Judas Priest ήταν στην σκηνή και συγκεκριμένα την ώρα που έπαιζαν το PainKiller, κιθαρίστας τους έπαθε ανεύρυσμα αορτής.

«Κοιτάζοντας το video από το Louder Than Life Festival, βλέπω στο πρόσωπό μου την σύγχυση και την αγωνία την ώρα που έπαιζα το Painkiller, καθώς η αορτή μου έσπασε και άρχισε να χύνεται αίμα μέσα στην κοιλότητα του στήθους. Όποιες και αν ήταν οι συνθήκες, βλέπω έναν άνθρωπο που είναι ετοιμοθάνατος», είπε σε γραπτή του δήλωση στο Rolling Stone, συμπληρώνοντας πως ο γιατρός, μετά την επέμβαση που έκανε του είπε πως άτομα με τέτοιο πρόβλημα, συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί στο νοσοκομείο.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ρίτσι Φόλκνερ ολοκλήρωσε κανονικά την συναυλία πριν μεταφερθεί στο κοντινό University of Louisville’s Rudd Heart and Lung Center όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.