Σοκαριστικό βίντεο: SUV πέφτει πάνω σε μηχανή με ληστές την ώρα που απειλούν με όπλο ζευγάρι (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο: SUV πέφτει πάνω σε μηχανή με ληστές την ώρα που απειλούν με όπλο ζευγάρι (vid)
Κόβει την ανάσα βίντεο από την Βραζιλία στο οποίο όχημα χτυπάει με δύναμη μηχανή με ληστές την ώρα που απειλούν ζευγάρι περαστικών.

Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ένας οδηγός SUV βλέπει μπροστά του μία μηχανή με δύο αναβάτες να απειλούν ένα ζευγάρι που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο.

Οι δύο ληστές σταματούν δίπλα στο ζευγάρι και τους απειλούν με όπλο. Ο οδηγός της μηχανής καταλαβαίνει τις προθέσεις του οδηγού του SUV, τον οποίον οι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν λίγο νωρίτερα.

Οι ληστές κάνουν έναν ελιγμό αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει ήδη ξεκινήσει να παίρνει φόρα και να πηγαίνει καταπάνω τους. Τελικά το SUV τους πετυχαίνει με δύναμη και οι αναβάτες της μηχανής εκσφενδονίζονται στον αέρα.

Παρόλα αυτά σηκώνονται και προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Καταφέρνουν να ανέβουν στην μηχανή και να φύγουν. Ο ένας από τους δύο πάντως, λίγο αργότερα συνελήφθη, καθώς πήγε με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο, ενώ ο άλλος καταζητείται.

Ο 32χρονος οδηγός του SUV κατέθεσε στην αστυνομία και είπε ότι οι δύο ληστές προσπάθησαν νωρίτερα να τον ληστέψουν πριν σταματήσουν το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο