Squid Game: Η επικρατέστερη εκδοχή για το πως επιλέχθηκαν παίκτες και φρουροί (vid)

Newsroom
Squid Game: Η επικρατέστερη εκδοχή για το πως επιλέχθηκαν παίκτες και φρουροί (vid)
Αν και σε κανένα σημείο του Squid Game του Netflix δεν δίνεται εξήγηση για την επιλογή παικτών και φρουρών, υπάρχει μία εκδοχή που κυκλοφορεί.

Το Squid Game σαρώνει στο Netflix αυτές τις μέρες, αποτελώντας την δημοφιλέστερη σειρά της πλατφόρμας και θέτοντας υποψηφιότητα να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης σειράς στην ιστορία.

Το concept πάνω στο οποίο έχει στηριχθεί «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» όπως είναι η ελληνική ονομασία του, είναι το εξής... Οι διοργανωτές του παιχνιδιού επιλέγουν 456 ανθρώπους με μεγάλα χρέη και με την συγκατάθεσή τους, τους κλείνουν σε ένα χώρο όπου καλούνται να περάσουν διάφορες δοκιμασίες για να κερδίσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Όσοι χάνουν, αυτομάτως χάνουν και την ζωή τους, καθώς σκοτώνονται. Κάτι που σημαίνει οτι παίζουν το κεφάλι τους κορόνα... γράμματα κάθε μέρα.

Αν και στην σειρά των 9 επεισοδίων μας δείχνει στιγμές από τις ζωές των πρωταγωνιστές, σε κανένα σημείο του δεν μας δείχνει κάτι για τους φρουρούς. ΟΚ, δεν βλέπουμε τα πρόσωπά τους λόγω της μάσκας που φοράνε, αλλά δεν βλέπουμε και πως έχουν επιλεχθεί για την θέση αυτή.

Στο podcast «Just The Nobodys» ειπώθηκε η επικρατέστερη εκδοχή που κυκλοφορεί ως απάντηση μεταξύ των οπαδών της σειράς, με την οποία αρκετοί συμφωνούν. «Δεν είναι κάπως περίεργο που ποτέ στην σειρά δεν βλέπουμε πως οι εργαζόμενοι με τις κόκκινες φόρμες επιλέχθηκαν ή προσελήφθησαν;», είπε ένας από τους παρουσιαστές.

fylakes

Αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Θυμάσαι που ο τύπος στον ηλεκτρικό ρώτησε τον Gi-Hun αν θέλει να παίξει ένα παιχνίδι; Και ο Gi Hun έπρεπε να διαλέξει ένα χρώμα για να παίξει ddakji. Του δίνονται δύο επιλογές. Έχει κόκκινη και μπλε κάρτα. Εκείνος διαλέγει την μπλε. Υπάρχει λοιπόν η θεωρία γύρω από την επιλογή του χρώματος, η οποία καθορίζει τον ρόλο που θα έχεις. Από τη στιγμή που ο Gi-Hun διάλεξε την μπάλα κάρτα, ξύπνησε σαν παίκτης. Αν είχε διαλέξει την κόκκινη, θα έχει ξυπνήσει σαν εργαζόμένος γιατί και αυτοί έχουν προσωπικό αριθμό».

ddakji

Βέβαια εκτός από αυτούς που συμφωνούν, υπάρχουν και αυτοί που διαφωνούν και στηρίζουν την άποψή τους στο εξής: «Θέλει απλή λογική. Οι φύλακες πρέπει να είναι έμπιστοι και έτοιμοι να σκοτώσουν όποιον τα θαλασσώσει. Δεν διαλέγουν τυχαίους ανθρώπους για να γίνουν φρουροί».

@justthenobodys

Reply to @pibxyxx Comment what we should talk about next! #fyp #foryou

♬ original sound - JustTheNobodys