Αγγλίδα ξεσκεπάζει στο TikTok τη νέα τακτική κακοποιών στους δρόμους (vid)

Newsroom
Αγγλίδα ξεσκεπάζει στο TikTok τη νέα τακτική κακοποιών στους δρόμους (vid)
Κακοποιοί στην Αγγλία βρίσκουν τους πιο απίθανους τρόπους για να κάνουν τους οδηγούς να βγουν από τα οχήματά τους, με σκοπό να τους επιτεθούν.

Μια γυναίκα στο Λονδίνο ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, με το οποίο μεταφέρει την εμπειρία που έζησε από κακοποιούς ενώ οδηγούσε και ζητά από τον κόσμο να προσέχει.

Η Ίζι Μπολί λίγο έλειψε να πέσει θύμα επίθεσης από κακοποιούς, οι οποίοι επιδιώκουν με κάθε τρόπο να βγάλουν από τα αυτοκίνητα τους οδηγούς προκειμένου να τους επιτεθούν.

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η γυναίκα οδηγεί στο Λονδίνο αφού έχει σχολάσει από την δουλειά της. «Οδήγησα χθες το βράδυ στο Πέκαμ περίπου στις 2 το πρωί και νομίζω ότι όλοι πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, ειδικά οι γυναίκες. Συνάντησα ένα εμπόδιο στη μέση του δρόμου και δύο κάδους και στις δύο πλευρές του, τοποθετημένους έτσι ώστε να μην μπορεί να περάσει αυτοκίνητο.

@izzyboyle

PLEASE BEWARE OF THIS NEW TACTIC‼️‼️ ##london ##saraheverard ##sabrinanessa ##staysafe ##stayalert

♬ original sound - Izzy Boyle

Νόμιζα ότι αυτό ήταν απλώς μια φάρσα, οπότε βγήκα να μετακινήσω τον κάδο. Μόλις βγαίνω έξω, ακούω έναν θόρυβο, κοιτάζω και βλέπω κόσμο να βγαίνει από ένα παράδρομο και να τρέχει προς το μέρος μου.

Πήδηξα πίσω στο αυτοκίνητό μου και σκέφτηκα ω Θεέ μου, αυτή είναι στην πραγματικότητα μια τακτική για να κάνει τους ανθρώπους να βγουν από το αυτοκίνητό τους», εξιστορεί η Ίζι.

Και προσθέτει: «Θέλω να είναι ενήμεροι όλοι, αν δείτε ένα κάδο στη μέση του δρόμου ή κάτι άλλο, στρίψτε ή σπρώξτε τον με το αυτοκίνητό σας, αλλά μην βγείτε από αυτό».

Το βίντεο της Ίζι έχει χιλιάδες προβολές και πολλοί θεατές είπαν ότι έχουν παρατηρήσει και εκείνοι την επικίνδυνη νέα τακτική.

@izzyboyle

Reply to @oboy989 #staysafe #sabinanessa #saraheverard #stopvictimblaming #stopvictimshaming #fyp #safety #london #uk

♬ original sound - Izzy Boyle