Φρίκη στην Ιταλία: Πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών ακρωτηρίασε τον γιο της και τον άφησε σε ταμείο σούπερ μάρκετ (vid)

Newsroom
Φρίκη στην Ιταλία: Πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών ακρωτηρίασε τον γιο της και τον άφησε σε ταμείο σούπερ μάρκετ (vid)
Έστειλε φωτογραφία μέσω WhatsApp στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο διεκδικούσε την επιμέλεια του δίχρονου παιδιού.

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που έκανε, η Καταλίν Έρζεμπετ Μπραντάκς στην Ιταλία. Η 44χρονη πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών προχώρησε σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς σκότωσε και ακρωτηρίασε τον 2 ετών γιο της.

Σα να μην έφτανε αυτό, άφησε το διαμελισμένο σώμα του άψυχου γιου της σε ταμείο σούπερ μάρκετ, σοκάροντας τους πάντες.

Η αστυνομία συνέλαβε την 44χρονη και μετά την ιατροδικαστική εξέταση, βρέθηκαν εννιά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα, το στήθος και τον λαιμό του άτυχου παιδιού, ενώ κατά τη σύλληψη, η αστυνομία βρήκε το μαχαίρι της στυγνής δολοφονίας μέσα στην τσάντα της.

Ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα και τις πληροφορίες που έχουν από τις αρχές, η Καταλίν Έρζεμπετ Μπραντάκς, ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, με τον οποίο είχαν χωρίσει πρόσφατα και βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά του.

Του έστειλε φωτογραφία στο WhatsApp

Το αρρωστημένο μυαλό της 44χρονης μάλιστα προχώρησε ακόμα παραπέρα, καθώς έστειλε φωτογραφία στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μένει στην Ουγγαρία, μέσω WhatsApp, με το άψυχο διαμελισμένο σώμα του παιδιού της.