Μια Αυστραλή εξήγησε πως γίνεται να είναι δίδυμη με τον κατά 2 χρόνια μεγαλύτερο αδελφό της (vid)

Newsroom
Μια Αυστραλή εξήγησε πως γίνεται να είναι δίδυμη με τον κατά 2 χρόνια μεγαλύτερο αδελφό της (vid)
Έχει έναν δίδυμο αδελφό, ο οποίος όμως είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός της. Μπερδευτήκατε;

Η ιστορία μιας 18χρονης κοπέλας από την Αυστραλία μοιάζει με γρίφο αλλά η ίδια δίνει την εξήγηση, η οποία είναι απλή. Η Sarah Sargent (@sar_sarge) δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, με την οποία αποκαλύπτει πως ανακάλυψε κατά την διάρκεια της εφηβείας της ότι είναι δίδυμη με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδελφό της. Οι γονείς της δεν της είχαν πει τίποτα μέχρι τα 16 της.

Η κοπέλα έλαβε εκατοντάδες μηνύματα που απαιτούσαν να εξηγήσει πως γινόταν να είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος ο δίδυμος αδελφός της. «Ο αδελφός μου είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από μένα, αλλά είμαστε δίδυμα. Αυτό συμβαίνει επειδή γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση και σχηματιστήκαμε στην ίδια μήτρα», είπε η Σάρα.

Δίδυμη

Ωστόσο, τα έμβρυα δεν έμειναν μαζί. Όπως είπε στη συνέχεια η Σάρα, κατά την διάρκεια της διαδικασίας «με έβγαλαν και με έβαλαν σε κατάψυξη εξωσωματικής γονιμοποίησης για δύο χρόνια». Η Σάρα ήταν ακόμα έμβρυο το οποίο δεν ήταν αναπτυσσόμενο και οι πιθανότητες να γεννηθεί ήταν μικρές. Αντίθετα ο δίδυμος αδελφός της, εμφυτεύτηκε στη μήτρα της μητέρας της ως πιο βιώσιμο έμβρυο.

Η ιστορία της Σάρα προκάλεσε πολλές συζητήσεις για το αν τα παιδιά που γεννιούνται στον ίδιο γύρο εξωσωματικής γονιμοποίησης θεωρούνται δίδυμα.