Έκανε απίστευτη έρευνα και ανακάλυψε πως την απατάει: Τον πρόδωσε το Instagram (vid)

Newsroom
Έκανε απίστευτη έρευνα και ανακάλυψε πως την απατάει: Τον πρόδωσε το Instagram (vid)
Μια κοπέλα αποθεώθηκε στα σόσιαλ μίντια όταν αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο, με τον οποίο ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατάει.

Το Instagram αποδείχθηκε ο καλύτερος ντετέκτιβ για μια γυναίκα που υποψιαζόταν ότι ο σύντροφός της την απατάει. Μια φίλη της, η Chloe ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, που καταγράφει την τηλεφωνική συνομιλία, με την οποία εξηγεί λεπτομερώς πως κατάφερε να τον πιάσει στα πράσα.

Στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 likes η Chloe έγραψε: «MI5 ή FBI χρησιμοποιήστε τα», με την φίλη της να σχολιάζει με περηφάνια: «Τον έπιασα».

Η κοπέλα αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε το Instagram για να παρακολουθήσει τον φίλο της. Μέσω την αναζήτησης τοποθεσίας έλεγξε εκατοντάδες φωτογραφίες που είχαν επισημανθεί στο σημείο που βρισκόταν ο σύντροφός της.

Στη συνέχεια τσέκαρε το προφίλ κάθε κοπέλας που είχε κάνει tag εκεί, βλέποντας όλα τα instagram stories τους. Κατέβασε το καθένα από αυτά και τα αποθήκευσε στο κινητό της ώστε να τα τσεκάρει καλύτερα. Έτσι κάποια στιγμή κατάφερε να εντοπίσει τον σύντροφό της.

Τα σχόλια στο Tik Tok πήραν φωτιά. «Δεν είναι ψυχοπαθής, είναι απλώς έξυπνη», έγραψε κάποιος. «Ποτέ δεν το σκέφτηκα αυτό. Είναι ιδιοφυϊα», είπε κάποιος άλλος.

@chlopowell2

MI5 or the FBI please employ her… #fyp #BeBold #psycho #investigator #mi5

♬ original sound - Chloe Powell