Νέες αντιδράσεις για τον Salt Bae και το πως σερβίρει το φιλέτο (vid)

Newsroom
Νέες αντιδράσεις για τον Salt Bae και το πως σερβίρει το φιλέτο (vid)
Στο... μάτι έχουν βάλει τον Salt Bae, αυτή τη φορά για το πως σερβίρει ένα συγκεκριμένο κομμάτι φιλέτου.

Το άνοιγμα του νέου εστιατορίου του Salt Bae στο Λονδίνο, εδώ και περίπου 2 εβδομάδες, έχει προκαλέσει ένα μικρό χαμό στα social media. Αρχικά για τις υψηλές τιμές του, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο, ενώ πλέον οι... πολέμιοί του, βρήκαν άλλη αφορμή... Το πως σερβίρει ένα συγκεκριμένο κομμάτι φιλέτου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που είναι τραβηγμένο από το κατάστημα της Μυκόνου, ο Τούρκος το κάνει με ένα συγκεκριμένο στιλ, το οποίο χρησιμοποιείται αρκετά στην πατρίδα του.

Αφού λοιπόν έχει περάσει το κομμάτι του κρέατος πάνω από την σχάρα, στη συνέχεια το κόβει σε φιλετάκια και το πετάει πάνω σε ένα μεγάλο πιάτο με καυτό βούτυρο για να μαγειρευτεί.

Μόλις τελειώσει από αυτό, παίρνει μία φρατζόλα ψωμί, την κόβει με τα χέρια και την πετάει και αυτή στο πιάτο.

Αρκετοί σχολιάζουν το γεγονός οτι έπιασε το ψωμί με τα ίδια γάντια που έκοβε το κρέας, άλλοι για το γεγονός οτι όλο αυτό κόστιζε περίπου 200 ευρώ, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που τον υπερασπίζονταν, λέγοντας και πολύ σωστά οτι όποιος πάει στα καταστήματά του, ξέρει τι να περιμένει.

@notorious_foodie

The @nusr_et Special 😮‍💨🔥😍 #nusret #saltbae #steak #steaktok #BeBold #tiktokfood #4u #richboycheck #yummy #cooking #recipe #london #foodlover #bae

♬ original sound - Notorious Foodie