Κόκορας τρομοκρατεί γειτονιά στη Νέα Υόρκη τραυματίζοντας περαστικούς: «Είναι διαολεμένος» (vid)

Newsroom
Κόκορας τρομοκρατεί γειτονιά στη Νέα Υόρκη τραυματίζοντας περαστικούς: «Είναι διαολεμένος» (vid)
Η επίθεση του διαβόητου κόκορα σε έναν άνδρα, έφερε στην δημοσιότητα την δράση του που τρομοκρατεί την γειτονιά.

Όταν ακούς για κάτι που τρομοκρατεί μία γειτονιά στη Νέα Υόρκη, το μυαλό σου θα πάει σε τίποτα συμμορίες ή το πολύ σε τίποτα σκυλιά. Το περιστατικό που έφερε στην δημοσιότητα το NBC όμως είναι κάπως διαφορετικό, καθώς ο δράστης ήταν ένας κόκορας.

Ναι καλά διαβάσατε, ένας κόκορας, ο οποίος εξαπολύει επιθέσεις σε όσους περπατάνε στην 169th Street στην Τζαμάικα του Κουίνς.

Τελευταίο του θύμα ήταν ένας άνδρας, την ώρα που γύριζε από την δουλειά του.

«Ως συνήθως γύριζα από την δουλειά μου και ένιωσα ένα τσίμπημα στο αριστερό μου χέρι», είπε ο Leon Suseran, ο οποίος προσπάθησε να τον διώξει με το πόδι του, αλλά «αυτός συνέχιζε να έρχεται κατά πάνω μου. Ήταν επιθετικός, σχεδόν διαβολικός. Την ώρα που πίεζα το τραύμα που μου είχε προκαλέσει, εκείνο προσπαθούσε να με τσιμπήσει πάλι».

Μάλιστα στο ρεπορτάζ του καναλιού υπάρχουν μαρτυρίες και από άλλους γείτονες που ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος κόκορας, αλλά και κάτι κότες που είναι μαζί του, δεν επιτρέπουν στον κόσμο να περπατάει στο σημείο.

Από τις διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του κόκορα και μίας κότας που απομακρύνθηκαν από το σημείο.