Τρολάρουν τον Salt Bae για τις τιμές στο νέο εστιατόριό του: «Πρέπει να πουλήσω το νεφρό μου» (vid)

Newsroom
Τρολάρουν τον Salt Bae για τις τιμές στο νέο εστιατόριό του: «Πρέπει να πουλήσω το νεφρό μου» (vid)
Συνεχίζεται ο σάλος με τις τιμές στο νέο εστιατόριο που άνοιξε ο Salt Bae στο Λονδίνο που είναι κάπως τσιμπημένες.

Εδώ και περίπου 10 ημέρες, ο Salt Bae έχει ανοίξει το νέο του εστιατόριο, αυτή την φορά στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Knightsbridge. Ωστόσο όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν τα γεύματα του Τούρκου...

Οι τιμές του προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ένα Red Bull ξεπερνάει τα 13 ευρώ, ένα μπέργκερ πάνω από 110 ευρώ, ενώ στο μενού υπάρχει και η μπριζόλα Tomahak που κοστίζει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 734 ευρώ.

Οι Λονδρέζοι λοιπόν έχουν αρχίσει να τρολάρουν τον Salt Bae, γράφοντας αναρτήσεις σε διάφορες πλατφόρμες που τον τρολάρουν.

Ένας τύπος έγραψε πως «έπρεπε να κερδίσω το παιχνίδι του καλαμαριού ( σ.σ. η σειρά του Netflix "squid game") για να μπορέσω να πληρώσω», ενώ ένας άλλο έγραψε: «Πρέπει να πουλήσω το νεφρό μου για να πάρω τα παιδιά μου μαζί την επόμενη φορά».

«Το καλύτερο μέρος που έχω πάει. Είναι value for money. Αφού πλήρωσα 13 ευρώ για ένα RedBull και 110 για ένα μπέργκερ, μπορώ να σας πω οτι μου ήρθε ενημέρωση οτι από την εφορία οτι πτώχευσα. Τουλάχιστον το τουρκικο τσάι ήταν δωρεάν».