Αποκάλυψη Λύτρα: «Σε διακοπή της δίκης, η Ιωάννα ρώτησε την Έφη γιατί το έκανε» (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη Λύτρα: «Σε διακοπή της δίκης, η Ιωάννα ρώτησε την Έφη γιατί το έκανε» (vid)
«Ήθελες να πεις ότι ξέρω γιατί το έκανες, όταν ήταν μέσα στην αίθουσα οι δημοσιογράφοι και οι δικαστές για να σε ακούσουν, τώρα που είμαστε μόνες γιατί δεν μου λες;» της είπε η Ιωάννα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε στην κατάθεσή της για την υπόθεση με το βιτριόλι που της έριξε ένα χρόνο πριν η 37χρονη Έφη, η οποία ξεκάθαρα φαίνεται πως δεν έχει μετανιώσει. Η Ιωάννα μάλιστα γύρισε στο δικαστήριο και της είπε «κοίτα με να με θαυμάσεις, δεν με αποτελείωσες αλλά κάτι κατάφερες», ωστόσο υπήρξε κι άλλη στιχομυθία μεταξύ του θύματος και της κατηγορούμενης, η οποία έλαβε μέρος σε μια διακοπή της δίκης.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε, ο εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είπε πως η Ιωάννα πλησίασε και μίλησε στην 37χρονη Έφη που της έριξε τη βιτριόλι μακριά από δικαστές και δημοσιογράφους.

Ανέφερε χαρακτηριστικά «Κάποια στιγμή, σε μία διακοπή της συνεδρίασης, που είχε παραμείνει η κατηγορούμενη μέσα στην αίθουσα, η Ιωάννα με μεγάλη ψυχραιμία πήγε και της είπε «αφού δεν είναι κανένας τώρα εδώ, γιατί δεν μου λες ποιο ήταν το πρόβλημα».

Η κατηγορούμενη δεν απάντησε και τότε η Ιωάννα ανέφερε «ήθελες να πεις ότι ξέρω γιατί το έκανες, όταν ήταν μέσα στην αίθουσα οι δημοσιογράφοι και οι δικαστές για να σε ακούσουν, τώρα που είμαστε μόνες γιατί δεν μου λες;».

Θυμίζουμε πως κάποια στιγμή μέσα στο δικαστήριο, η Έφη είπε «Ιωάννα ξέρεις τον λόγο», ωστόσο ποτέ δεν είπε ποιος ήταν, ούτε τη ρώτησαν οι δικαστές, με αποτέλεσμα να προκληθεί η έκρηξη του δικηγόρου της Ιωάννας, Απόστολου Λύτρα και να πει: «Λέει αυτό το πράγμα και είναι δυνατόν να μην τη ρωτάτε;».