Κέρδισε 45.000 δολάρια αλλά δεν πρόλαβε να τα εξαργυρώσει γιατί πνίγηκε

Newsroom
Κέρδισε 45.000 δολάρια αλλά δεν πρόλαβε να τα εξαργυρώσει γιατί πνίγηκε
Η τραγική ιστορία του 57χρονου που η τύχη του χαμογέλασε αρχικά αλλά στη συνέχεια είχε δυστύχημα και πνίγηκε.

Πως μπορεί η τύχη να σου γυρίσει την πλάτη μέσα σε μόλις λίγες μέρες; Δυστυχώς, αυτό βίωσε ένας 57χρονος άντρας από το Μίσιγκαν, ο οποίος κέρδισε το Λόττο αξίας 45.000 δολαρίων, αλλά δεν πρόλαβε να το εξαργυρώσει και στη συνέχεια είχε ένα δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή.

Ο Γκρέγκοι Τζάρβις από στο Caseville στις 13 Σεπτεμβρίου κέρδισε το τζακ-ποτ στο Λόττο που έδινε 45.000 δολάρια... «Κάποιος φώναξε “βγήκε τζακ ποτ, κάποιος κέρδισε”. Ο Τζάρβις μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν εκείνος φάνηκε πάρα πολύ χαρούμενος» ανέφερε η ιδιοκτήτρια ενός μπαρ που πρόσθεσε πως ο 57χρονος επέστρεψε μετά από μία εβδομάδα, για να πιει μερικά ποτά, αλλά της είχε πει πως δεν είχε καταφέρει να εξαργυρώσει το τυχερό του δελτίο, καθώς του έλειπαν κάποια έγγραφα.

2

Όταν άργησε να εμφανιστεί ξανά, η ιδιοκτήτρια δεν ανησύχησε καθώς όπως είπε: «Μερικές φορές είναι βόρεια και εργάζεται, δεν ήταν εδώ όλη την εβδομάδα και νομίζαμε ότι κάτι δεν πάει καλά», ωστόσο είχε περάσει ο εργοδότης του και είχε αναφέρει ότι είχε τρεις μέρες να περάσει από τη δουλειά.

Ένας κάτοικος όμως μιας ιδιωτικής παραλίας στη πόλη της κομητείας Χιούρον ανέφερε στην αστυνομία ότι ένα πτώμα είχε ξεβραστεί στην ακτή κοντά σε μια βάρκα, η οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον Τζάρβις.

«Καταλήγουμε στο σενάριο ότι ενώ προσπαθούσε να δέσει τη βάρκα του, γλίστρησε και έπεσε. Χτύπησε το κεφάλι του και έτσι κατέληξε στο νερό», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Κάιλ Ρόμζεκ. Η νεκροτομή έδειξε ότι ο Τζάρβις πνίγηκε αφού χτύπησε το κεφάλι του. «Σχεδίαζε να πάρει αυτά τα χρήματα και να πάει να δει την αδερφή του και τον πατέρα του στη Βόρεια Καρολίνα», είπε ο Ταλάσκι. Το εισιτήριο που κέρδισε παραδόθηκε στους συγγενείς του Τζάρβις.