Ηθοποιός σε «Στοιχειωμένο Σπίτι» μαχαίρωσε κατά λάθος ένα παιδί (vid)

Newsroom
Ηθοποιός σε «Στοιχειωμένο Σπίτι» μαχαίρωσε κατά λάθος ένα παιδί (vid)
Σε μπελάδες έχει μπει ένας ηθοποιός που εργαζόταν σε «Στοιχειωμένο Σπίτι» που μαχαίρωσε κατά λάθος ένα παιδί.

Αστυνομικοί στο Οχάιο έλαβαν μια κλήση για τραυματισμό ενός αγοριού και έφτασαν στο στοιχειωμένο σπίτι «7 Floors of Hell». Εκεί διαπίστωσαν ότι ο μικρός είχε μαχαιρωθεί στο πόδι.

Ο 11χρονος είχε επισκεφτεί τον συγκεκριμένο χώρο με έναν οικογενειακό φίλο του, όταν τραυματίστηκε με μαχαίρι από τον 22χρονο ηθοποιό, Κρίστοφερ Πογκοζέλσκι. Ο ηθοποιός χρησιμοποιούσε ένα μεγάλο μαχαίρι για να τρομάζει τους επισκέπτες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επισκεπτών που βρίσκονταν στο «στοιχειωμένο σπίτι», ο Πογκοζέλσκι άρχισε να μαχαιρώνει το πάτωμα, ωστόσο κάποια στιγμή του ξέφυγε και τραυμάτισε το αγόρι στα δάχτυλα του αριστερού του ποδιού.

Ο 22χρονος ηθοποιός παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι η χρήση του μαχαιριού δεν ήταν καλή ιδέα και ότι ο τραυματισμός του παιδιού ήταν ατύχημα.

Η μητέρα του παιδιού μιλώντας στα Μέσα είπε: «Πήγε κοντά στον γιο μου κρατώντας το μαχαίρι και οι προθέσεις του ήταν να τον τρομάξει. Ο γιος μου του είπε ότι το μαχαίρι είναι ψεύτικο και πως δεν φοβάται».

Τότε ο Πογκοζέλσκι άρχισε να μαχαιρώνει το έδαφος, αλλά ήταν τόσο κοντά στο παιδί που τον μαχαίρι τον πέτυχε στο πόδι. Ευτυχώς πάντως, ο 11χρονος δεν χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη. Παρόλα αυτά η μητέρα του παιδιού ήταν πολύ αναστατωμένη και ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό του πάρκου είχε πει ότι «συμβαίνουν ατυχήματα».

Οι υπεύθυνοι του «7 Floors of Hell» είπαν ότι το προσωπικό δεν επιτρέπεται να αγγίζει τους πελάτες και πως ο ηθοποιός δεν γνώριζε ότι χρησιμοποιούσε πραγματική λεπίδα.

Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για το περιστατικό, λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχε πραγματικό μαχαίρι. Θα έπρεπε να είχε ψεύτικό από λάστιχο ή καουτσούκ. Προφανώς ήταν μια κακή απόφαση να φέρει αληθινό μαχαίρι σε τέτοιο χώρο. Πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία ποινικής δίωξης για αμέλεια».