Υπόθεση Τόσκο: «Ο θάνατος προήλθε αποκλειστικά από το όχημα», λέει η ιατροδικαστής

Newsroom
Υπόθεση Τόσκο: «Ο θάνατος προήλθε αποκλειστικά από το όχημα», λέει η ιατροδικαστής
Bρέθηκαν χτυπήματα στα πλευρά, στο δεξιό τμήμα του σώματος, τα οποία δείχνουν επίσης ότι έχει ασκηθεί τόσο μεγάλη πίεση, η οποία δεν γίνεται να έχει προκληθεί από ανθρώπινο χέρι.

«Ο θάνατος αποδίδεται αποκλειστικά στο όχημα, καθώς όπως φάνηκε στην ιατροδικαστική εξέταση, έχει πάθει εξάρθρωση το ισχίο του δεξιού μηρού, το οποίο έχει μετατοπιστεί, δηλαδή από την αρχική του θέση βρέθηκε στη βουβωνική χώρα, που σημαίνει πως κάποιο πολύ βαρύ όχημα άσκησε πολύ μεγάλη πίεση».

Αυτά κατέθεσε σήμερα, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 28χρονου Βούλγαρου Τόσο Μποτζατζίσκι, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από οπαδούς του ΠΑΟΚ, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στις 5 Ιανουαρίου 2020.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η ιατροδικαστής, βρέθηκαν επίσης χτυπήματα στα πλευρά, στο δεξιό τμήμα του σώματος, τα οποία δείχνουν επίσης ότι έχει ασκηθεί τόσο μεγάλη πίεση, η οποία δεν γίνεται να έχει προκληθεί από ανθρώπινο χέρι.

Τα παραπάνω, σύμφωνα με την ίδια, αποδεικνύουν πως, ο θάνατος αποδίδεται ξεκάθαρα στο χτύπημα του οχήματος, χωρίς όμως αυτό, να έχει περάσει πάνω από τον θώρακα.

Παράλληλα, τόνισε πως, όσον αφορά τα υπόλοιπα χτυπήματα, δεν θεωρούνται αξία να οδηγήσουν σε θάνατο, σύμφωνα με το thesstoday.gr.