Η Τσιμτσιλή απάντησε στην Τούνη για τις σπόντες σχετικά με τον τιμοκατάλογό της (vids)

Newsroom
Η Τσιμτσιλή απάντησε στην Τούνη για τις σπόντες σχετικά με τον τιμοκατάλογό της (vids)
Για το περίφημο κασέ της στο Instagram ρωτήθηκε η Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του J2US, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί με τις Κατερίνα Καραβάτου και Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στο επίκεντρο βρέθηκε για μία ακόμα φορά η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer ρωτήθηκε για τις εμπορικές συνεργασίες που έχει στο Instagram. Δημοσιογράφος της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου, την ρώτησε για την δημοσιοποίηση του τιμοκαταλόγου της για τους υποψήφιους πελάτες της, που θέλουν να προβάλλουν κάποιο προϊόν από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Τότε η Ιωάννα Τούνη φανερά εκνευρισμένη τού είπε: «Από ποια εκπομπή είμαστε; Ρώτα την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα Instagram story και ένα Instagram post. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ότι δεν είναι influencer. Μπες στο account της και δες τα διαφημιστικά της. Επειδή εγώ έχω δει ότι ανεβάζουν όλες οι παρουσιάστριες μπες στο Instagram της και ρώτα πόσα παίρνει».

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με την Ιωάννα Τούνη να φανερώνει τον εκνευρισμό της. «Από ποια εκπομπή είσαι; Από τη Σταματίνα. Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει. Επειδή εγώ ξέρω. Ξέρω πολύ καλά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσετε όλες τις παρουσιάστριες και τις τραγουδίστριες κλπ πόσα παίρνουν. Και έπειτα να έρθετε και σε μένα και κάντε μια σύγκριση. Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει και δε θέλω να δώσω άλλη έκταση».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Η Ιωάννα Τούνη φάνηκε πως είναι ενοχλημένη με τον τιμοκατάλογο και δικαίως. Εμένα με ενόχλησε που δημοσιεύτηκε, γιατί κάποιος την παγίδευσε. Σίγουρα το Instagram είναι ένας χώρος που βγάζει κόσμος χρήματα. Απλά στοχοποιήθηκε επειδή ήταν η πρώτη Ελληνίδα που βγήκαν ανοιχτά το πόσα παίρνει. Εσείς δηλαδή συμφωνείτε με τη δημοσίευση του τιμοκαταλόγου; Πάντως εμένα που λέει που ξέρει τις τιμές μου, δεν μου έχει κάνει ποτέ πρόταση για να της πω. Αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο να τις συζητήσουμε».