Ιωάννα Πηλιχού: «Μόνο αγάπη δεν βιώσαμε από τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα» (vid)

Newsroom
Ιωάννα Πηλιχού: «Μόνο αγάπη δεν βιώσαμε από τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήγαινα σπίτι μου και έκλαιγα» (vid)
Η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού διαφώνησε με όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο ως σκηνοθέτη.

Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και σε όσα είπε για εκείνον η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων. Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο», ανέφερε αρχικά.

«Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά. Μου έχει τύχει αρκετές φορές στον χώρο σεξουαλική παρενόχληση όπως και επαγγελματικός εκφοβισμός» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA.