Γαρμπή σε Σταμάτη για την ατάκα στην Βανδή: «Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε κυρίες! Οκ Σάσα μου;» (vid)

Newsroom
Γαρμπή σε Σταμάτη για την ατάκα στην Βανδή: «Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε κυρίες! Οκ Σάσα μου;» (vid)
Η Καίτη Γαρμπή ακούγοντας όσα είπε η Σάσα Σταμάτη στην Δέσποινα Βανδή, απάντησε μέσω Twitter.

Το βράδυ του Σαββάτου (25/9) έκανε πρεμιέρα το J2US στον Alpha με ωραία και λαμπερά ζευγάρια. Ανάμεσα στα ζευγάρια που θα διαγωνίζονται στο show είναι και η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη, οι οποίοι χτες τραγούδησαν το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο».

Στην συνέχεια, όταν Σάσα Σταμάτη βρέθηκε μπροστά στους κριτές είχε επικούς διαλόγους μαζί τους. Μάλιστα εξέφρασε μια απορία, αν θα μπορούσε να αποκαλεί πλέον την Δέσποινα Βανδή δεσποινίς ή κυρία.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή απάντησε στην απορία της Σάσας Σταμάτη μέσω του λογαριασμού της στο twitter, τονίζοντας πως δεσποινίδες είναι τα κορίτσια κάτω των 16 ετών.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;».

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποθεωτικά σχόλια στην ανάρτησή της.