Πατέρας Mad Clip: «Ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ» (pic & vid)

Newsroom
Πατέρας Mad Clip: «Ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ» (pic & vid)
Ο πατέρας του άτυχου τράπερ Mad Clip, Δημήτρης Αναστασόπουλος είπε στον ΣΚΑΪ ότι γνωρίζει τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ που χάθηκε ο γιος του.  

Ο πατέρας του άτυχου τράπερ Mad Clip, Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche του, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι γνωρίζει τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ που χάθηκε ο γιος του.

Δημοσιογράφος: «Τι περιμένετε από τις έρευνες, οι αστυνομικοί τι σας έχουν πει;»

Πατέρας Mad Clip: «Τίποτα τίποτα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, εμένα δεν με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία στην ελληνική αστυνομία δεν έχω καμία απάντηση».

Δημοσιογράφος: «Εσείς έχετε καταλάβει τώρα τι έγινε το βράδυ του θανάτου του Πήτερ;»

Πατέρας Mad Clip: «Έχω καταλάβει αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα».

Δημοσιογράφος: «Έχετε βρει δηλαδή τι μπορεί να συνέβη;»

Πατέρας Mad Clip: «Ναι, ναι, αυτό το γνωρίζω».

Δημοσιογράφος: «Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό. Σας έχουν ενημερώσει εσάς;»

Πατέρας Mad Clip: «Όχι δεν είμαι ενημερωμένος εγώ από την Ελληνική Αστυνομία, όχι».

Δημοσιογράφος: «Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας έχουν ενημερώσει;»

Πατέρας Mad Clip: «Δεν ξέρω δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;».

1

Από την έρευνα του πραγματογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι στο σημείο που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ο MadClip, σε τρία σημεία είχε νερά, ενώ τα λάστιχα της

Porsche έχασαν την αποδοτικότητά τους, καθώς ήταν αγωνιστικά και όχι για κίνηση στους δρόμους. Μάλιστα τα είχε αλλάξει στις 23 Δεκεμβρίου του 2020.

Οι αναρτήσεις του αυτοκινήτου, όπως έδειξε η αυτοψία, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση δίχως να έχουν γίνει επεμβάσεις που μπορεί να είχαν παίξει ρόλο στο μοιραίο.