Συγκλονιστικό video: Μπλέχτηκε το αλεξίπτωτο του Οροκλού σε ελεύθερη πτώση στην Κωπαΐδα

Newsroom
Συγκλονιστικό video: Μπλέχτηκε το αλεξίπτωτο του Οροκλού σε ελεύθερη πτώση στην Κωπαΐδα
Video καταγράφει την συγκλονιστική προσπάθεια του Κωνσταντίνου Οροκλού να ξεμπερδέψει το αλεξίπτωτό του κατά την διάρκεια ελεύθερης πτώσης.

Ένα συγκλονιστικό video δημοσίευσε η ομάδα Up Stories στο Youtube από ελεύθερη πτώση που πραγματοποιήθηκε στην Κωπαΐδα της Βοιωτίας.

Η κάμερα είναι τοποθετημένη σε έναν από τους κορυφαίους αλεξιπτωτιστές στην χώρα, τον Κωνσταντίνο Οροκλό, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο reality επιβίωσης Nomads και καταγράφει όλα όσα έγιναν από τη στιγμή που βούτηξε στο κενό μέχρι την προσγείωσή του.

Η πτώση του όμως ήταν περιπετειώδης, καθώς το αλεξίπτωτό του μπερδεύτηκε, με αποτέλεσμα να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς το έδαφος, όμως εκείνος με τεράστια ψυχραιμία και διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία προσπάθησε να το ξεμπλέξει.

Στο video καταγράφεται αυτή η προσπάθειά του που είχε διάρκεια ενός λεπτού μέχρι να τα καταφέρει και πραγματικά κόβει την ανάσα...

Όπως επισημαίνεται στο video: «Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αλεξιπτωτιστές φέρουν μαζί τους και δεύτερο εφεδρικό αλεξίπτωτο. Όπως όμως μας ανέφερε ο Κωνσταντίνος κύριο μέλημα του ήταν να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να ξεμπλέξει το βασικό του αλεξίπτωτο προτού το κόψει και προχωρήσει στο άνοιγμα του δεύτερου (εφεδρικού) καθώς αυτό είναι το βασικό του».