Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Θρήνος, θλίψη και οργή στην κηδεία της 31χρονης Ντόρας (vid)

Newsroom
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Θρήνος, θλίψη και οργή στην κηδεία της 31χρονης Ντόρας (vid)
Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 32χρονη Ντόρα, που δολοφονήθηκε από την καραμπίνα του πρώην συντρόφου της στη Ρόδο.

Απαρηγόρητοι, βυθισμένοι στον αβάσταχτο πόνο τους οι γονείς της Ντόρας αλλά και όλοι οι δικοί της άνθρωποι, θρηνούν τον τόσο βίαιο και ξαφνικό θάνατό της από τον πρώην σύντροφό της.

Το απόγευμα της Παρασκευής όλοι όσοι γνώρισαν και αγάπησαν το χαμογελαστό κορίτσι, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω-Ρόδου, για να της πουν το τελευταίο «αντίο».

«Το καλύτερο παιδί, έφυγε το καλύτερο παιδί, όλοι εμείς μ’ αυτόν τον πόνο θα πάμε…», λέει η θεία της στην κάμερα του «Live News».

«Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε ξεφύγει από έναν άνδρα, ότι είχε επιτέλους γλιτώσει», ανέφερε η φίλη της.

Ήταν σαν η Ντόρα να είχε ένα κακό προαίσθημα που τη βασάνιζε. Όσα μοιραζόταν με τους δικούς της ανθρώπους, περιέγραφαν μία σχέση προβληματική, μ’ έναν άνθρωπο που όπως αποδείχθηκε ήταν ικανός για όλα.

«Όταν μιλήσαμε τη Δευτέρα το βράδυ, μου είπε αν τυχόν και κάνει οτιδήποτε, έχω πάει στην αστυνομία και του έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Μία μέρα που είχε πάει στη φίλη της τον είχε ‘πάρει’ με την άκρη του ματιού της… τον είδε μ’ ένα άλλο αμάξι», λέει φίλη της.

Εννέα μήνες κράτησε η σχέση τους. Μόλις ενάμιση μήνα η συμβίωσή τους κάτω από την ίδια στέγη. Ήταν τότε που ξαφνικά η συμπεριφορά του άλλαξε και άρχισε ο εφιάλτης για την Ντόρα. «Δεν την άφηνε να βγει, κλείδωνε».

Μάλιστα η φίλη της αναφέρει ότι της είχε εκμυστηρευτεί πως ο 42χρονος είχε χακάρει τον υπολογιστή της. «Της είχε χακάρει τον υπολογιστή, έμπαινε με τους κωδικούς της, απαντούσε σε φίλους, έσβηνε φωτογραφίες».

Η εμμονή του δολοφόνου

Η Ντόρα πίστευε ότι αν τον χωρίσει και επιστρέψει στο πατρικό της, όλα θα τελείωναν και θα γλίτωνε. Ο 42χρονος όμως, δεν σταμάτησε ούτε τότε. «Πήγε και στο σπίτι της. Συζήτησαν κι εκεί. Δηλαδή πώς αλλιώς… να… να… να του το ζωγραφήσουν; Του εξήγησαν ότι ξέρεις, είναι 32χρονών η Ντόρα. Αποφασίζει για τη ζωή της εάν ταιριάζει με κάποιον ή όχι… Δηλαδή… Δεν μπορείς να… να σκεφτείς αυτό το σενάριο».

Οι συγγενείς και οι φίλοι της μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και μάλιστα περιγράφουν μια δυναμική γυναίκα που, προς το παρόν, είχε αφιερωθεί στις σπουδές και στη δουλειά της. «Ήρεμο κορίτσι, είχε το μυαλό στο διάβασμα, δεν σκεφτόταν γάμους και παιδιά».