Πατέρας γυναικοκτόνου στη Ρόδο: «Ο γιος μου το έκανε από την μεγάλη του αγάπη, αερολογίες όσα λέγονται» (vid)

Newsroom
Πατέρας γυναικοκτόνου στη Ρόδο: «Ο γιος μου το έκανε από την μεγάλη του αγάπη, αερολογίες όσα λέγονται» (vid)
«Συγγνώμη στους γονείς της Δώρας. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Το παιδί μου είχε μείνει τυφλό για δύο χρόνια», δηλώνει ο πατέρας του γυναικοκτόνου. Τι απαντά για τις μηνύσεις που είχαν καταθέσει άλλες δύο γυναίκες.

Στην εκπομπή του Alpha «Tlive» μίλησε ο πατέρας του 40χρονου που σκότωσε την 32χρονη στην Ρόδο.

Όπως επαναλάμβανε διαρκώς είναι πως όσα ακούγονται για τον γιο του τις τελευταίες ώρες είναι αερολογίες, πως η αλήθεια είναι διαφορετική και πως όταν έρθει η ώρα θα βγει και θα τοποθετηθεί.

Για την δολοφονία της κοπέλας, ο πατέρας του γυναικοκτόνου απαντά πως ο γιος του ό,τι έκανε το έκανε από την μεγάλη του αγάπη.

«Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έγινε ο φόνος, το παιδί μου αυτοκτόνησε. Έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί αυτή τη στιγμή στην οικογένειά μου; Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες. Αυτή τη στιγμή έχω τον πόνο. Έχασα τον γιο μου. Καταλάβατε; Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να μιλήσω και να πω οτιδήποτε. Μια πιάνετε πράγματα... Έχετε καταλάβει ότι είμαι πατέρας; Έχετε παιδιά; Από την στιγμή που δεν έχεις παιδιά και δεν έχεις νιώσει τον πόνο του παιδιού σου, δεν έχει μείνει το παιδί σου τυφλό δυο χρόνια, που το πυροβόλησαν στο κυνήγι... και τι πέρασε μετά με την γυναίκα του. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, αλλά ο γιος μου το έκανε δηλαδή από την μεγάλη του αγάπη. Είμαι πατέρας και πονάω. Το κακό έγινε και τελείωσε, δικαιοσύνη δεν μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή πουθενά. Και τα δυο φύγανε, λυπάμαι τους γονείς, λυπάμαι και τον εαυτό μου και την γυναίκα μου, όλους που ζούμε αυτό το δράμα. Αυτή τη στιγμή περνάω το δράμα μου. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσω. Γιατί έχουμε και μάρτυρες και άλλους και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσουμε. Αυτή την στιγμή πονάω, ξέρετε τι πάει να πει πονάω; Συμμερίζομαι και τους άλλους γονείς, τους λυπάμαι κι αυτούς και ζητάω συγγνώμη. Όταν γίνετε γονείς και καταλάβετε μερικά πράγματα θα έρθετε να μου μιλήσετε», ανέφερε.

Όσον αφορά τις μηνύσεις από άλλες γυναίκες είπε: «Για τις μηνύσεις από τις άλλες γυναίκες...ααααχ, δεν θα μιλήσω τώρα, και που πήρατε εσείς τα μηνύματα από τις άλλες γυναίκες. Μιλήσατε με τις ίδιες; Απάντηση!» και η δημοσιογράφος απάντησε: «έχω τις καταθέσεις».

«Α, έχετε τις καταθέσεις. Τέλος συζήτησης, ευχαριστώ πολύ, γεια σου», κατέληξε.