Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω», έγραφε στο σημείωμα ο δράστης (vid)

Newsroom
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω», έγραφε στο σημείωμα ο δράστης (vid)
Μια νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/9), με θύμα μια εκπαιδευτικό 32 ετών.

Ένα έγκλημα σημειώθηκε στη Ρόδο καθώς άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News», ο άνδρας πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την γυναίκα ή οποία ήταν περίπου 30 ετών και εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό. Ο δράστης αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση, πήγε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Τι λένε οι μάρτυρες

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Ένας κάτοικος της περιοχής μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά».

Η Ντόρα, όπως την έλεγαν, πήγε να μπει στο αυτοκίνητό, της είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος και την εκτέλεσε με 2 σφαίρες στην καρδιά. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι είχε και συνεργό.

Ο εν λόγω άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε παράξενη συμπεριφορά, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε.

Το σημείωμα που άφησε

Οι αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του δράστη και αυτόχειρα σημείωσα στο οποίο έγραφε: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Ποια ήταν η 32χρονη που δολοφονήθηκε

Η κοπέλα που δολοφονήθηκε ήταν σχεδόν 32 ετών, και ήταν εκπαιδευτικός στο επάγγελμα.

Κοπέλα που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

«Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια αγγλικών. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Έγκλημα πάθους. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων», ανέφερε ο μάρτυρας.