Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ο «Ντόντος» ήταν η αποκάλυψη του «Κομάντα και Δράκοι» (pics)

Newsroom
Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ο «Ντόντος» ήταν η αποκάλυψη του «Κομάντα και Δράκοι» (pics)
Δεν είναι ηθοποιός αλλά στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» κέρδισε τους τηλεθεατές. Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης μας συστήθηκε ως «Ντόντος»...

Μία από τις ευχάριστες φετινές εκπλήξεις της ελληνικής τηλεόρασης είναι η σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι». Από το πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές έμειναν εντυπωσιασμένοι με αυτό που είδαν, το οποίο η αλήθεια είναι ότι φαντάζει πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Εκείνος που έκλεψε όμως την παράσταση στη σειρά ήταν ο «Ντόντος». Ένα παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου.

Τον υποδύεται ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ένας 26χρονος με ιδιαίτερα χαρίσματα, που κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων. Ο Λευτέρης παρότι δεν έχει σπουδάσει ηθοποιός ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες και αποθεώθηκε τόσο από το τηλεοπτικό κοινό, όσο και από το twitter.

Κομάντα και Δράκοι

Ο ίδιος με αφορμή τα γενέθλιά του έκανε μια ανάρτηση στο facebook, με την οποία ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν και του έστειλαν συγχαρητήρια για την παρουσία του στη σειρά. Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο, στο οποίο χορεύει ζεϊμπέκικο.

«Θα ήθελα να πώ με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας, τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo», έγραψε.

Ανάρτηση

Αποθέωση στο Twitter

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο twitter, με τους χρήστες να εστιάζουν στο γεγονός ότι για πρώτη φορά εμφανίζεται σε ελληνική τηλεοπτική σειρά ηθοποιός ΑμεΑ.