Η ιστορία γυναίκας που στα 13 της έγινε σκλάβα ερωτικών επιθυμιών του 70χρονου γείτονά της (vid)

Newsroom
Η ιστορία γυναίκας που στα 13 της έγινε σκλάβα ερωτικών επιθυμιών του 70χρονου γείτονά της (vid)
Συγκλονίζει η ιστορία μιας γυναίκας στη Βρετανία που στα 13 της βρέθηκε έρμαιο των ερωτικών επιθυμιών του ηλικιωμένου γείτονά της.

Μια γυναίκα στη Βρετανία, η Τζένη αποφάσισε να αποκαλύψει την ιστορία της και να συγκλονίσει με όσα βίωσε. Στα 13 της έζησε την απόλυτη φρίκη από τον 70χρονο γείτονά της, ο οποίος της κατέστρεψε την ζωή. Έγινε έρμαιο των ερωτικών επιθυμιών του, ενώ στη συνέχεια πουλήθηκε σε εγκληματική συμμορία που την μύησε στον κόσμο των ναρκωτικών.

Ήταν ακόμα μαθήτρια του δημοτικού όταν συνομίλησε για πρώτη φορά με τον Κιθ, τον 70χρονο γείτονά της. Άρχισε να την καλεί στο σπίτι του, αποτραβώντας της από το σχολείο και της έκανε διάφορα δώρα.

Σε αντάλλαγμα της ζητούσε να ικανοποιεί τις ερωτικές του επιθυμίες. Καθώς περνούσαν οι μήνες, ο Κιθ έφερνε την Τζένη σε επαφή με περισσότερους άντρες, οι οποίοι ήταν πιο βίαιοι και της πρόσφεραν ναρκωτικά και αλκοόλ. Στη συνέχεια, το κορίτσι πουλήθηκε σε μια εγκληματική συμμορία που την εκμεταλλευόταν ερωτικά.

Η Τζένη έπειτα από αρκετά χρόνια εκμετάλλευσης ζήτησε βοήθεια και τότε της είπαν να καλέσει τον «Στρατό Σωτηρίας», ένα διεθνές χριστιανικό κίνημα που μεταξύ άλλων προσφέρει βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη. Μέσα σε δύο ώρες την μετέφεραν σε ένα ασφαλές σπίτι, όπου υπήρχαν ειδικοί που της παρείχαν ψυχολογική υποστήριξη.

Η ίδια εξιστορώντας τα όσα βίωσε θυμάται: «Γνώρισα τον Κιθ όταν πήγαινα στο δημοτικό. Ήμουν στην έκτη τάξη, εκείνος είχε ένα σκυλάκι, το οποίο σταματούσα στον δρόμο για το σχολείο για να το χαϊδέψω. Μου έλεγε πάντα καλημέρα, ήταν φιλικός και ήταν κολακευτικό να έχω κάποιον που μου έδειχνε τόσο ενδιαφέρον».

Η Τζένη ήταν η μικρότερη από τα τρία κορίτσια της οικογένειάς της. Ο πατέρας της, τους είχε εγκαταλείψει όταν ήταν μικρή και η μητέρα της εργαζόταν πολλές ώρες για να τα βγάλει πέρα. Καθώς περνούσε ο καιρός, ο Κιθ είχε όλο και περισσότερες απαιτήσεις από το κορίτσι, όμως φοβόταν να μιλήσει στην οικογένειά της.

Στη συνέχεια ο Κιθ άρχισε να καλεί και άλλους άντρες στο σπίτι εξηγώντας στην Τζένη ότι χρειαζόταν να του κάνει χάρη επειδή τους χρωστούσε. Εκτός από τις ερωτικές επιθυμίες που τους ικανοποιούσε, δεχόταν και ότι της πρόσφεραν. Αλκοόλ και ναρκωτικά. Το δίκτυο σιγά σιγά μεγάλωνε.

Στα 17 της επιχείρησε να δραπετεύσει από όλο αυτό και βρήκε θέση σε ένα καταφύγιο γυναικών. Ήταν η πρώτη από τις πολλές απόπειρες που έκανε για βοήθεια και διαφυγή. Ωστόσο, είχε εθιστεί στα ναρκωτικά και επέστρεφε. Ώσπου μια μέρα η αστυνομία την έφερε σε επαφή με τον «Στρατό Σωτηρίας».

«Αν δεν ήταν ο Στρατός Σωτηρίας θα είχα πεθάνει τώρα. Δεν μου έκαναν ερωτήσεις, δεν με έκριναν και δεν με πίεσαν. Με έκαναν να νιώσω ελεύθερη και ασφαλής. Ήταν δίπλα μου στις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου. Μου έδωσαν ελπίδα και με βοήθησαν να βρω τα φτερά μου και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσω τους φόβους μου», είπε η Τζένη.