Κομάντα και δράκοι: Όλος ο κόσμος αποθεώνει το ελληνικό Stranger Things (pics)

Newsroom
Κομάντα και δράκοι: Όλος ο κόσμος αποθεώνει το ελληνικό Stranger Things (pics)
Η ελληνική σειρά «Κομάντα και Δράκοι» έκανε πρεμιέρα χθες στο Mega και γνωρίζει την αποθέωση στα social media.

Το Mega έχει επενδύσει στις ελληνικές σειρές, την εφετινή τηλεοπτική σεζόν και μία από αυτές έκανε χθες πρεμιέρα... Πρόκειται για το «Κομάντα και Δράκοι», η οποία έκλεψε την παράσταση και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια.

Το σενάριο του Θοδωρή Παπαδουλάκη είναι επιστημονικής φαντασίας, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα παιδιά που είναι τα «Κομάντα», ο Γιώργος, η Ζαχαρένια, ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος, ενώ άξια αναφοράς είναι ο ρόλος του Ντόντου που ενσαρκώνει ο Λευτέρης Κοκογιάννης, ενός παιδιού ΑΜΕΑ που όπως αναφέρει η παρουσίαση, είναι «ένα παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του» και «έχει ιδιαίτερες ικανότητες».

Το σενάριο

Όσον αφορά την υπόθεση; «Ο Γιώργος, ένα χαρισματικό 11χρονο αγόρι, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη αναζητώντας μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας του. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Δεν θα τα αντιμετωπίσει όμως μόνος, αφού σύντομα γίνεται μέλος των “Κομάντο”, μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου “ιδιαίτερο” αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των Δράκων και να δώσουν ένα τέλος στη βεντέτα που στοιχειώνει το χωριό. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια».

Παιδιά στο Κομάντα και Δράκοι

Η αποθέωση

Το πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα σενάριο που παραπέμπει στο Stranger Things, κέρδισε το κοινό με το... καλημέρα, με αποτέλεσμα το hastag #komantakaidrakoi να είναι στις πρώτες θέσεις του Twitter με αποθεωτικά σχόλια.