Αγενέστατη γυναίκα διώχνει οικογένεια με αυτιστικό παιδί από εστιατόριο (vids)

Newsroom
Αγενέστατη γυναίκα διώχνει οικογένεια με αυτιστικό παιδί από εστιατόριο (vids)
Η γυναίκα απολάμβανε το δείπνο της με τα παιδιά της, μεταξύ των οποίων το ένα είναι αυτιστικό, όταν η Κάρεν, γύρισε και της είπε «αυτό δεν είναι μέρος για σας».

Σάλο έχει προκαλέσει η συμπεριφορά μιας Αμερικανίδα σε εστιατόριο στις ΗΠΑ, όταν είπε σε μία γυναίκα πως δεν έχουν καμία δουλειά εκεί με το αυτιστικό παιδί της. Η γυναίκα απολάμβανε το δείπνο της με τα παιδιά της, μεταξύ των οποίων το ένα είναι αυτιστικό, όταν η Κάρεν, γύρισε και της είπε «αυτό δεν είναι μέρος για σας», λέγοντάς της να πάνε σε ένα άλλο.

@bamskye2426

Since the original was booted. Karen had meltdown over kids talking and laughing. #karens #karensgoingwild #karensoftiktok

♬ original sound - G 🖤

Η μητέρα, που την τραβούσε βίντεο, αλλά η άλλη δεν πτοήθηκε, σημείωσε πως τα παιδιά δεν φώναζαν, κάτι βέβαια που έκανε αυτή ενώ δεν έφυγαν από το τραπέζι. Απλά καθόντουσαν στο τραπέζι τους, μιλούσαν και γελούσαν.

@bamskye2426

If very young kids laughing and enjoying a diner makes you SCREAM and refuse to pay and tip stay home. #karenfreakout #karensgonewild #ipadfree

♬ original sound - G 🖤

Στα σχόλια από κάτω, οι χρήστες του Tik Tok, άρχισαν να γράφουν, πως αυτό ήταν ένα οικογενειακό εστιατόριο και όχι ένα ακριβό πολυτελείας και μάλιστα η αγενέστατη Κάρεν ήταν με… σαγιονάρες.

Ένα δεύτερο βίντεο απεικονίζει τα παιδιά της να γελούν και να απολαμβάνουν τις στιγμές, ενώ ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου διαβεβαίωσε πως δεν έκαναν τίποτα κακό, σε αντίθεση με τους ενήλικες που φώναζαν.

@bamskye2426

More proof that me my friend and our kids did no wrong. They laughed and talked these “adults” refused to pay screamed and ran at our table #karen

♬ original sound - G 🖤

Η γυναίκα με τα παιδιά, πρόσθεσε επίσης πως «δεν κάναμε τίποτα λάθος. Μιλούσαμε και γελάγαμε, σε αντίθεση με τους «ενήλικες» που αρνήθηκαν να πληρώσουν και ήθελαν να φάνε τσάμπα. Άρχισαν να φωνάζουν και ήρθαν στο τραπέζι μας».