Το «Peaky Blinders» είναι η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix το 2021 (pics)

Newsroom
Το «Peaky Blinders» είναι η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix το 2021 (pics)
Τα αποτελέσματα μιας έρευνας δείχνουν ότι το «Peaky Blinders» είναι η πιο δημοφιλής σειρά στο Netflix για τη χρονιά που διανύουμε.

Σε μια χρονιά γεμάτη περιορισμούς λόγω του κορονοϊού, ο κόσμος βρήκε διέξοδο παρακολουθώντας σειρές στο Netflix. Σύμφωνα με μια έρευνα του highspeedinternet.com προέκυψε ότι η πιο δημοφιλής φετινή σειρά της πλατφόρμας ήταν το «Peaky Blinders».

Αυτό το αποτέλεσμα προέκυψε έπειτα από έρευνα των κορυφαίων τίτλων του Netflix σε 70 χώρες. Το «Peaky Blinders» βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τίτλο «οι περισσότερες αναζητήσεις» σε 24 χώρες, με τα «Stranger Things» και «Riverdale» να ακολουθούν σε 15 και 8 χώρες αντίστοιχα.

Πίνακας

Η παρέα του Τόμας Σέλμπι έχουν κατακτήσει τον κόσμο από την άποψη ότι έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις παγκοσμίως με 2.280.600. Το «Peaky Blinders» αναζητήθηκε 780.600 φορές περισσότερο από την σειρά που ακολουθεί, η οποία είναι το «Cobra Kai» με 1.500.000 αναζητήσεις. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το «Stranger Things» και στην τέταρτη το «Enola Holmes».

Πίνακας

Η τελευταία σεζόν της σειράς «Peaky Blinders» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Το καστ της δημοφιλούς σειράς πρόσφατα είχε και μια μεγάλη απώλεια, με τον θάνατο της Helen McCrory (θεία Πόλυ) σε ηλικία 52 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.