Αδιανόητο: «Καλλιτέχνες πρώτης γραμμής με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού» (vid)

Newsroom
Αδιανόητο: «Καλλιτέχνες πρώτης γραμμής με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού» (vid)
Τρομερές καταγγελίες έκανε ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος για ηθοποιούς που παίζουν τώρα σε σίριαλ, κάνουν πρόβες στο θέατρο αλλά είναι και σε εκπομπές.

Ακουγόταν εδώ και καιρό με τη μορφή φήμης και ανεπίσημα, ωστόσο πλέον επιβεβαιώθηκε, ότι καλλιτέχνες «αρνητές», ηθοποιοί και τραγουδιστές, έχουν προμηθευτεί πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Την επιβεβαίωση έκανε ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος στην κάμερα του Love it, καθώς έχει προσωπική εμπειρία. Ένας άνθρωπος τον πλησίασε για τους προμηθεύσει πλαστό πιστοποιητικό για 300 ευρώ και στην προσπάθειά του να τον πείσει του είπε ονόματα «πρώτης γραμμής», οι οποίοι, πολλοί από τους ηθοποιούς τουλάχιστον εμφανίζονται σε σίριαλ, εκπομπές και κάνουν πρόβες στο θέατρο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος: «Έχω προσωπική εμπειρία. Είχαμε μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω “χτύπησε λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο”.

Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου να κάνω 300€ κατάθεση. Και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου.

Για να με πείσει μου είπε ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, κάνουν πρόβες στο θέατρο και είναι σε εκπομπές».