Aεροσυνοδός αποκαλύπτει ποιος χρησιμοποιεί τα μπράτσα του μεσαίου καθίσματος

Newsroom
Aεροσυνοδός αποκαλύπτει ποιος χρησιμοποιεί τα μπράτσα του μεσαίου καθίσματος
Οι ειδικοί μίλησαν και επιτέλους υπάρχει και ένα «πλεονέκτημα» για τον «κακομοίρη» που κάθεται στη μεσαία θέση του αεροπλάνου.

Το μεσαίο κάθισμα στα αεροπλάνα είναι μια δυσάρεστη εμπειρία. Κάθεσαι στριμωγμένος ανάμεσα σε δύο, δεν έχεις παράθυρο, αλλά ούτε διάδρομο για να απλωθείς λίγο και τα μπράτσα στη θέση σου, για να στηρίξει λίγο τα χέρια σου, είναι με… ερωτηματικό. Κι αυτό γιατί «δικαιώματα» φαίνεται πως είχαν και οι άλλοι δύο. Φαίνεται… Γιατί πλέον υπάρχει απάντηση και τη δίνει ο αεροσυνοδός Μπόρις Μίλαν, συγγραφέας του οδηγού αεροπορικών ταξιδιών «The Common Sense of Flying»!

«Έκαναν πολλές έρευνες στο Ηνωμένο Βασίλειο για κάποιο λόγο σχετικά με αυτό και όταν κάθεσαι στο μεσαίο κάθισμα, θα έχεις και τα δύο μπράτσα. Είναι κοινή λογική, παιδιά... Κοινή λογική» εξηγεί ο Μπόρις Μίλαν.

1

Υπάρχει πραγματικά μια εκπληκτική εξήγηση σε αυτό. Νωρίτερα φέτος στη χρονιά, το Reader's Digest επικοινώνησε με ειδικούς «εθιμοτυπίας» (κι όμως, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι) και όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: «Όταν κάθονται τρεις στο αεροπλάνο, το άτομο στη μέση έχει κυριαρχία και στα δύο μπράτσα.

  • Το άτομο στο διάδρομο έχει το πλεονέκτημα του χώρου στον διάδρομο.
  • Το άτομο στο παράθυρο έχει το όφελος να ακουμπήσει στο παράθυρο και μπορεί να δει τη θέα.
  • Τόσο το άτομο στο διάδρομο όσο και το άτομο στο παράθυρο αγγίζονται δυνητικά μόνο από ένα άλλο άτομο.
  • Αυτό που κάθεται στη μέση και δεν είναι σε θέση να κινηθεί ή να τεντωθεί εύκολα, ούτε υπάρχει κάτι για να ακουμπήσει. Επιπλέον, δυνητικά τον αγγίζουν οι δύο άλλοι.

Επομένως, έχει τον έλεγχο των μπράτσων. Ο «κακομοίρης» αξίζει να έχει και τα δύο μπράτσα».

1

Οπότε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο μεσαίο κάθισμα, μπορείτε να πείτε στους «γείτονές» σας ότι τόσο οι αεροσυνοδοί όσο και οι ειδικοί «εθιμοτυπίας» συμφωνούν ότι πρέπει να πάρετε και τα δύο μπράτσα».