Δανδουλάκη για Κωνσταντινίδου: «Δεν υπάρχει κοινό σημείο πλεύσης» (vid)

Newsroom
Δανδουλάκη για Κωνσταντινίδου: «Δεν υπάρχει κοινό σημείο πλεύσης» (vid)
Η Κάτια Δανδουλάκη σχολίασε τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη συνεχίζουν να συζητιούνται με την Κάτια Δανδουλάκη να απαντά σε σχετική ερώτηση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και της ζητήθηκε να πει την γνώμη της για την τοποθέτηση της συναδέλφου της σχετικά με όσα έχουν γίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε με σιγή δική μου και με κάτι που έγινε χωρίς να το πάρει κανένας είδηση. Κι έτσι θα τελειώσει. Το μόνο που χρειάζεται να πω, είναι ότι η ψυχή μου δεν αντέχει την καταπίεση, του ανθρώπου σε άνθρωπο. Δεν έχει καμία σημασία το φίλο, είτε πρόκειται για καταπίεση από άνδρα σε άνδρα, άνδρα προς γυναίκα, γυναίκα προς γυναίκα. Σημασία έχει ότι κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να καταπιέζει τον άλλο, με οποιονδήποτε τρόπο...», ανέφερε αρχικά σχετικά με όσα γίνονται στο θέατρο.

«Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό γιατί για να το πει το εννοεί, δεν λέει κάτι που δεν το εννοεί. Λέει κάτι που εκείνη πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει.

Γιατί να κατακρίνω κάτι; Κάποιος λέει κάτι που αισθάνεται. Τώρα, αν εσύ αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό κάνε το ή πες το. Πώς θα κρίνω έναν άνθρωπο που είπε κάτι αν δεν καταλάβω για ποιο λόγο το λέει αυτό;», ανέφερε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Αποφεύγω να μιλάω, γιατί οι πράξεις μιλάνε», τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη.