«Έκρηξη» της Καινούργιου: «Όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα, παιδεραστίες, ξεχνάω το ταλέντο» (vid)

Newsroom
«Έκρηξη» της Καινούργιου: «Όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα, παιδεραστίες, ξεχνάω το ταλέντο» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Πολλές είναι οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όσα κατηγορείται.

Άνθρωποι του θεάματος, εκπομπές και χρήστες των social media σχολίασαν όσα είπε η ηθοποιός.

Εκτός από την Ναταλία Γερμανού και την Φαίη Σκορδά, οι οποίες σχολίασαν το περιστατικό στις εκπομπές τους, και η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στις δηλώσεις της ηθοποιού βλέποντας το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Μάλιστα η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος: «Όσο ταλαντούχος κι αν είναι ένας άνθρωπος, όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα, παιδεραστίες και κατηγορούνται για τέτοιου είδους αδικήματα, εγώ ξεχνάω το ταλέντο...».

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του αποσπάσματος στο οποίο η ηθοποιός αποφεύγει να μιλήσει στην κάμερα η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε πως: «δεν ξέρω τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, πραγματικά, επειδή έβλεπα την εκπομπή της Σίσσυς το Σαββακύριακο. Πολλές φορές όταν έχεις έναν καλεσμένο και λέει πράγματα με τα οποία διαφωνείς κάθετα, διαχωρίζεις τη θέση σου όπως έκανε η ομάδα, αλλά δεν μπορείς να τον διώξεις».

«Επειδή έχω ακούσει διάφορα για την υπόθεση Λιγνάδη και την υπόθεση Φιλιππίδη… Για μένα υπάρχει το ταλέντο. Όσο ταλαντούχος κι αν είναι ένας άνθρωπος, όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα, παιδεραστίες και κατηγορούνται για τέτοιου είδους αδικήματα, εγώ ξεχνάω το ταλέντο, δεν με αφορά καθόλου και αυτός ο άνθρωπος είναι delete» ξεκαθάρισε σε έντονο τόνο η Κατερίνα Καινούργιου. «Εκεί δεν σκέφτομαι ούτε το ταλέντο ούτε τό πόσο καλός σκηνοθέτης είναι! Έγινε κάτι τέτοιο, τόσο σοβαρό; Delete… Delete… Γιατί πάντα βάζω τη θέση μου στη θέση της κοπέλας που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο ή στη θέση της μητέρας που ο γιος ή η κόρη της παρενοχλήθηκε. Και τελειώνει εδώ. Αυτή είναι η άποψη μου», τόνισε.

«Σεβαστή η συγκεκριμένη άποψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, όσο κι αν την εκτιμώ σαν ηθοποιό, δεν είναι! Δεν μπορεί να λέω ότι ήταν άψογος και λάτρευε τις γυναίκες και να έχουν βγει πόσες γυναίκες, να υποφέρουν και αυτή τη στιγμή να κατηγορείται για ποινικό αδίκημα. Τι λέμε τώρα» συμπλήρωσε, λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια του Alpha.

«Ήταν τεράστιο ατόπημα από την πλευρά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Αν αυτά πιστεύει, δεν την γνωρίζω προσωπικά… Τέλος με τα ταλέντα, παιδιά! Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει προφυλακιστεί; Άρα έχει παρθεί αυτή τη στιγμή μια απόφαση συγκεκριμένη. Ο κ. Λιγνάδης δεν είναι στη φυλακή; Τι συζητάμε τώρα… Να βγαίνουμε και να λέμε πόσο ταλαντούχοι ήταν; Όχι, δεν το λέμε! Για μένα το ταλέντο δεν χωράει σε κάτι τέτοιο. Προτιμώ έναν λιγότερο ταλαντούχο που να είναι ηθικός και κύριος! Γνώμη μου», κατέληξε.