Μεξικανή που έπεσε θύμα απαγωγής στα έξι της βρήκε τη μητέρα της έπειτα από 14 χρόνια (vid)

Newsroom
Μεξικανή που έπεσε θύμα απαγωγής στα έξι της βρήκε τη μητέρα της έπειτα από 14 χρόνια (vid)
Την απήγαγαν όταν ήταν έξι ετών στο Μεξικό και έπειτα από 14 χρόνια βρήκε την μητέρα της.

Η ιστορία της Ζακλίν Ερνάντες θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποτελέσει σενάριο ταινίας. Το 2007 σε ηλικία 6 ετών την απήγαγε ο πατέρας της, αλλά έπειτα από 14 χρόνια κατάφερε να ξαναβρεί την μητέρα της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ανχελίκα Βένσες Σαλγκάδο έλαβε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα στο Μεξικό που ισχυριζόταν ότι είναι η κόρη της.

«Στις 2/9/2021 το αστυνομικό τμήμα του Κλερμόντ έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Ανχελίκα Βένσες Σαλγκάδο, η οποία είναι η μητέρα ενός ανήλικου θύματος που είχε απαχθεί από το σπίτι της το 2007», αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.

«Η Ανχελίκα δήλωσε ότι επικοινώνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι η απαχθείσα κόρη της Ζακλίν Ερνάντες. Η γυναίκα της είπε ότι ήταν στο Μεξικό και της ζήτησε να την συναντήσει στα σύνορα στο Τέξας στις 10/9/2021», προσθέτει.

Η αστυνομία του Κλερμόντ με την βοήθεια του σερίφη της κομητείας Orange ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Έτσι η Ζακλίν και η μητέρα της ενώθηκαν ξανά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό, με την αστυνομία να επιβλέπει την συνάντηση για να επιβεβαιώσει ότι η γυναίκα ήταν αυτή που ισχυριζόταν.

Πράγματι η κοπέλα που εμφανίστηκε ήταν η Ζακλίν που είχε απαχθεί από τη μητέρα της το 2007. Έτσι το 19χρονο κορίτσι επανασυνδέθηκε με τη μητέρα του έπειτα από 14 χρόνια. Τώρα η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του Ερνάντες.