Ο Μουτσινάς ξεσήκωσε στην πρεμιέρα του το twitter που τον λέει «αντιεμβολιαστή» (pics)

Newsroom
Ο Μουτσινάς ξεσήκωσε στην πρεμιέρα του το twitter που τον λέει «αντιεμβολιαστή» (pics)
Το twitter ξεσηκώθηκε με τα όσα είπε στο stand up που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς για το εμβόλιο.

Πρεμιέρα έκανε στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς και το «Καλό Μεσημεράκι», ωστόσο σύμφωνα με την κριτική που απέσπασε, όχι με τον ιδεατό τρόπο. Το stand up comedy που κάνει στην εκπομπή, ξεσήκωσε αρκετούς που τον χαρακτήρισαν «αντιεμβολιαστή» και ότι κάνει προωθεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Το «kalomesimeraki» έγινε trend στο twitter, με την πλειοψηφία των μηνυμάτων να είναι αρνητικά και να αναφέρονται στον αντιεμβολιασμό.

Στο μισό stand up του, ο Νίκος Μουτσινάς, αναφέρθηκε στο θέμα του εμβολιασμού και του κορονοϊού και στο υπόλοιπο στα reality.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Ισραήλ, λέγοντας: «Μπράβο στο Ισραήλ, τους θυμάστε, που ήταν χαρούμενοι που βγαίνανε για καφέδες; Πάνε για 4η δόση εμβολίου και 5η και 6η…», ενώ για τη χώρα μας είπε: «Πάει πάρα πολύ καλά ο εμβολιασμός εδώ. Για να καταλάβετε στην Καρδίτσα σε 6.000 κατοίκους (σ.σ. 60.000 έλεγε πίσω η κάρτα έχουν γίνει 40.000 εμβολιασμοί. Τρέχει ο Καρδιτσιώτης να το προλάβει το κακό».

1

Σατιρίζοντας ένα σκηνικό έξω από εμβολιαστικό κέντρο, που η κυρία που μίλησε στον Τσελίκα είπε πως ήταν η καλύτερη στιγμή αυτής, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Θα μας τρελάνει το εμβόλιο, αυτό το ξέρουμε τώρα. Τουλάχιστον, ξέρετε ποιο είναι το πιο ευχάριστο; Είναι προαιρετικό (και σκάει στα γέλια).

Μπράβο συγχαρητήρια. Αν θες το κάνεις. Αλλιώς έξω για φαΐ. Κι ας χιονίζειRapid με μαρκούτσι. Από την τσέπη… Δύο τη εβδομάδα να γίνει ένα ο διάδρομος (τα ρουθούνια εννοεί).

Καθόλου εκβιαστικό. Μέσα δε μπαίνεις. Μπας και εμβολιαστούμε».